Close sidebar
Close sidebar

Primele declaratii ale Mihaelei Buzarnescu, dupa primul trofeu castigat din cariera: "Sunt extrem de fericita!"

Mihaela Buzarnescu a declarat, dupa ce a castigat turneul de la San Jose in fata sportivei din Grecia Maria Sakkari, ca ii pare rau ca nu au fost jucatoare americane in finala, dar ea se bucura ca, prin succesul obtinut, va fi pe afisul viitoarei editii a competitiei californiene.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Felicitari, Maria, pentru... Unde esti? Felicitari pentru aceasta saptamana. Esti atat de tanara si ai tot viitorul in fata. Sper ca mai pot volua cativa ani la acest nivel. in urma cu doi-trei ani, jucam turnee Futures si nu credeam ca o sa pot atinge acest nivel, sper ca vom putea juca din nou impreuna. Vreau sa va multumesc tuturor pentru ca ati venit sa ne urmariti, a fost extraordinar ca ati venit sa ne incurajati si imi pare rau ca nu a fost o jucatoare americana in finala, dar sunt fericita ca o sa fiu pe afisul turneului anul viitor, e ceva extraordinar pentru mine", a declarat Buzarnescu, la festivitatea de premiere.

Mihaela Buzarnescu, locul 24 WTA si cap de serie numarul 5, a castigat primul trofeu din cariera, dupa ce a intrecut-o, cu 6-1, 6-0, pe sportiva Maria Sakkari din Grecia, locul 49 WTA, in finala competitiei de categorie Premier de la San Jose.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Dupa doua finale disputate in acest an si pierdute la Hobart si Praga, a venit randul triumfului pentru Mihaela Buzarnescu, primul din cariera ei, la 30 de ani, varsta pe care nu si-o arata pe teren.

Buzarnescu va ocupa locul 20 WTA, cel mai bun din cariera, incepand de luni.

Ea va primi un premiu de 136.695 de dolari si 470 de puncte WTA, pentru victoria de la San Jose.

Mihaela Buzarnescu face performanta dupa performanta in ultima perioada si devine a doua jucatoare romana care patrunde in primele 20 de jucatoare ale lumii in ultimii peste 20 de ani, dupa Simona Halep si tot a doua romanca invingatoare intr-un Premier, in acest deceniu, tot dupa actualul lider WTA.

inaintea lor, Ruxandra Dragomir ocupa locul 15 WTA in 1997, iar Alexandra Dulgheru castiga Premierul de la Varsovia, in 2010.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI