Close sidebar
Close sidebar

Primele declaraţii ale minorei torturată la Ploieşti! Robert, bătăuşul fără milă, a fost arestat!

Robert Gabriel, tânărul de 20 de ani din Ploieşti care şi-a bătut crunt iubita şi a filmat totul, a ajuns în spatele gratiilor.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Magistraţii au decis ca Robert Gabriel să fie arestat preventiv pentru 30 de zile. El a ajuns în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Prahova, informează observator.tv.

"Tânărul a fost depistat şi ulterior a fost reţinut de poliţişti. În prezent este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de violarea vieţii private şi violenţă în familie", a declarat Raluca Brezean, purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Cati, tânăra chinuită, a oferit primele declaraţii.

"În halul ăsta, să facă urât cu certuri de două trei luni. Avem împreună aproape un a, dar niciodată nu s-a ajuns până aici. Acum m-a ameninţat cu cuţitul la gât, m-a tăiat la mână, mi-a spart pahare în cap, m-a pus să îi pup mâinile, obligată să zic tot felul de chestii. Ultima oară m-a lovit de la sevraje, că nu avea nici măcar o ţigară în casă, că nu avea ce să consume.

Nu am plecat pentru că eram sub influenţa ameninţărilor. Mi-a zis că mă omoară, la fel ce era să facă şi acum numai că a scăpat. M-am prefăcut că fac ca el, că zic ca el, confirmam ce zicea el ca să pot să scap. De el aşa nu îmi e teamă, de ce poate din spate", a spus tânăra bătută. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI