In aceasta dimineata, o stire bomba a zguduit fanii Exatlon. Ionut Jaguarul si logodnica lui, Nella, nu mai formeaza un cuplu!

Nella a postat, in urma cu cateva ore, un mesaj pe pagina ei de socializare, in care spunea ca totul s-a terminat intre ea si indragitul “razboinic”. Erau mai degraba cuvinte adresate lui Ionut, insa oamenii au inteles perfect ca relatia celor doi a ajuns la final! (intra sa vezi ce planuri isi facuse Ionut si Nella inainte de a se desparti)

Ionut de la Exatlon, primele declaratii despre despartirea de Nella! "Este o decizie"

Ionut Jaguarul

"Tu n-ai fost pregatit sa ma ai. N-ai fost pregatit sa primesti atata iubire si respect. Cred ca nici acum nu esti, dar asta nu mai conteaza. Sper sa fii fericit. Sper sa intelegi ca dragostea nu inseamna doar atractie fizica si un chip tanar. Pentru ca daca tu asta crezi ca inseamna iubirea, inseamna ca nu vei fi niciodata cu adevarat fericit. Nici tu nu vei ramane vesnic tanar, nici tu nu vei atrage femeile la nesfarsit cu un chip frumos.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Si mai stii ce? Cand o sa simti ca totul s-a sfarsit, invata sa vorbesti. Invata ca omul de langa tine merita sa stie adevarul, macar de dragul clipelor petrecute impreuna.

Iti doresc sa fii fericit. Nu te invinovatesc.

Cu drag, Femeia care te-a iubit cel mai mult", a scris Nella pe Facebook.

Ionut Jaguarul

Contactat telefonic, Ionut a confirmat ruptura, insa a tinut sa fie extrem de discret pe marginea acestui subiect delicat. “As vrea sa nu comentez nimic! Nu imi doresc sa vorbesc despre viata mea privata. Este o decizie pe care am luat-o si intentionez sa o pastrez”, a declarat Jaguarul, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si