Poliția germană a descoperit e-mailurile suspectului principal în cazul "dispariției secolului", Christian Brueckner, e-mailuri care îl leagă de Madeleine McCann.

Citește și: O fetiță de 8 ani, dispărută în stația de autobuz, cu 40 de ani în urmă, a apărut din senin. Ce s-a întâmplat cu Cherrie Mahan?

Potrivit Mirror, este pentru prima dată când anchetatorii au găsit dovezi care îl leagă pe "pedofilul" german de cazul fetiței britanice dispărute în Portugalia, Madeleine McCann.

În prezent, suspectul Brueckner este judecat în Germania pentru infracțiuni sexuale care nu au legătură cu cazul fetiței din Marea Britanie.

Ce s-a întâmplat cu Madeleine McCann în urmă cu 17 ani?

Poliția germană a descoperit un cont de e-mail care îl leagă pe Christian Brueckner de dispariția lui Madeleine McCann, susțin anchetatorii.

Titus Stampa, un detectiv senior, a declarat unui tribunal din Germania că anchetatorii au găsit e-mailuri de pe un cont Hotmail folosit de Brueckner care îl legau direct la cazul Madeleine McCann.

Dezvăluirea-bombă este prima dovadă care îl leagă direct pe Brueckner de dispariția copilei de trei ani, dintr-un apartament de vacanță din Praia da Luz, Portugalia, în 2007.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Brueckner este suspectat că a răpit-o pe micuța Madeleine McCann dintr-un dormitor din apartamentul de vacanță al familiei din stațiunea Ocean Club, pe 3 mai 2007.

Poliția britanică a investigat inițial cazul înainte de a-l clasa în iulie 2008 din cauza lipsei de probe. Familia fetiței a ținut dosarul deschis cu detectivi privați până când Scotland Yard și-a deschis propria anchetă în 2011.

Oficialii germani l-au numit în sfârșit pe Brueckner drept principalul suspect în 2020, iar autoritățile internaționale au continuat să investigheze dispariția în anii de atunci.

Madeleine McCann și suspectul german

Madeleine McCann și suspectul german

[Sursa foto: Facebook]

S-a dezvăluit acum că procurorii au primit acces la un cont secret de e-mail care conținea imagini cu abuzuri după un apel la Microsoft în 2019.

Potrivit unor informații pe surse, contul a fost deschis în ianuarie 2007, cu câteva luni înainte de dispariția lui Madeleine McCann.

Acum, procurorii din Germania au spus în fața instanței, pe 4 iunie 2024, că Brueckner a încercat să șteargă „multe e-mailuri” care arătau abuzuri filmate asupra copiilor de „trei sau patru ani”.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Brueckner este acuzat că a violat trei femei și agresat copii între 2000 și 2017 în Algarve, Portugalia.

Germanul a fost numit oficial suspect în acest caz în 2022, după ce rulota lui, model VW, galben cu alb, a fost zărită lângă stațiunea Praia da Luz din Portugalia, unde Madeleine a dispărut.

Brueckner a negat că se afla în zonă în acel moment și s-a distanțat de acuzațiile împotriva lui.

Procurorii germani spun că jurnalele telefonice arată că a primit un apel pe 3 mai 2007 lângă Ocean Club. El a susținut că se afla la kilometri distanță împreună cu o tânără în acel moment.

Madeleine McCann

Madeleine McCann

[Sursa foto: Facebook]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si