Close sidebar
Close sidebar

Primele echipe calificate în optimile de finală la Cupa Mondială din Qatar 2022

Cupa Mondială din Qatar 2022 optimi de finală. Campionatul Mondial se apropie de faza meciurilor eliminatorii din optimile de finală. Ultimele meciuri din grupe au stabilit deja primele echipe calificate. La finalul zilei, patru țări își cunosc deja adversarele din faza următoare a competiției, iar pentru patru echipe se termină aventura în Qatar.

Sorin Negru,

Primele echipe calificate în optimile de finală la Cupa Mondială din Qatar 2022

[Sursa foto: Twitter]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cupa Mondială din Qatar 2022 optimi de finală. După meciurile de la ora 17.00 din grupa A, au fost decise primele două echipe calificate mai departe.

Citește și: Moment șocant la Cupa Mondială din Qatar 2022. Un antrenor al Ghanei își face selfie cu un adversar în lacrimi după victoria împotriva Coreei de Sud

Olanda a învins Qatar cu 2-0 și a terminat pe primul loc grupa A, cu 7 puncte, singurul pas greșit al olandezilor fiind egalul din meciul cu Ecuadorul. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: Amenințări cu moartea la echipa națională a Iranului

Cupa Mondială din Qatar 2022 optimi de finală. Derby-ul zilei pentru calificarea din grupa A a fost meciul dintre Senegal și Ecuador, meci câștigat dramatic cu 2-1 de Senegal- care a terminat grupa pe locul 2.

Primele două echipe calificate în optimi, Olanda și Senegal

Olanda nu a avut nicio emoție cu Qatarul, echipa care nu a reușit să obțină niciun punct la Cupa Mondială pe care a organizat-o.

Pentru Ecuador a înscris Moises Caicedo, în minutul 67. Senegal a ocupat locul secund în Grupa A, cu 6 puncte.

Ecuador a fost a treia în clasament, cu 4 puncte, iar Qatar a încheiat turneul pe ultimul loc, fără nici un punct câştigat.

Olanda și Senegal, primele două echipe calificate în optimile de finală de la Cupa Mondială din Qatar 2022

[Sursa foto: Twitter]

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI