Ediția de duminică a emisiunii „Casa Iubirii” a adus noi conflicte. Ajunși în gală, băieții au scos artileria grea și și-au făcut mai multe reproșuri, iar Robert pare că începe să fie plăcut din ce în ce mai puțin de colegii săi.

Citește și: Kinga de la "Casa Iubirii" a schimbat macazul. Se antrenează să intre în ring (VIDEO)

Comportamentul lui Robert este pus la zid de către colegii săi și nu primește niciun răspuns favorabil din partea celor cu care se află în conflict, potrivit Kanal D.

Citește și: Concurentul care va da cărțile pe față. Cristina află lucruri despre Robert

Nu cu mult timp în urmă, în avalanșa de vorbe urâte și nervi între băieți, Ionuț i-a promis lui Robert că se va ocupa el să fie eliminat din casă!

Rămâne de văzut: cine sunt primii concurenți care ies din „Casa Iubirii”, sezonul doi. Fii primul care află aici și cine este primul favorit al publicului din noul sezon.

UPDATE. Primul favorit al sezonului doi este Patrick. El este norocosul care primește 5.000 de lei.

Patrick, favoritul publicului

Patrick, favoritul publicului

[Sursa foto: Captură KANAL D]

„Dragi concurenți, iată că, după două săptămâni în care telespectatorii v-au cunoscut suficient de bine cât să decidă cine este cel care merită premiul de favorit, în valoare de 5.000 de lei, a venit și momentul în care să aflăm cine este!

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Pentru prima dată în sezonul doi, aici, în Casa Iubirii, aflăm favoritul telespectatorilor. Acesta este Patrick. Felicitări!”, a spus Andreea Mantea.

Moderatoarea de la Casa Iubirii a adăugat că următoarea gală va aduce o eliminare. 

Radu îl ia peste picior pe Robert: Ți-a căzut caietul cu strategii

A doua gală din sezonul doi al emisiunii „Casa Iubirii” aduce tensiuni foarte mari între Robert și o parte din ceilalți băieți.

Ionuț îi reproșează lui Robert că este o persoană răzbunătoare și care nu spune niciodată lucrurile pe față. Robert încearcă să se apere și spune că Ionuț vrea să îl dea afară.

Ionuț „Este o persoană răzbunătoare și știu ce vorbește pe la spate și i-am văzut comportamentul”.

Robert „De ce sunt răzbunător, când el a zis că este aici să mă dea pe mine afară, eu n-am zis asta”.

Radu, un nou atac la Robert: Nu reprezinți un pericol pentru mine 

Radu s-a aliat cu Ionuț, amândoi concurenți veniți din primul sezon al emisiunii Casa Iubirii și îi face zile fripte lui Robert.

Băieții nu s-au liniștit nici când moderatoarea Andreea Mantea a apelat la maturitatea lor sai i-a amenințat cu pedepsele și voturile  

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Jucătorii echipei naționale, gest inedit pentru gazde. Ce au făcut tricolorii după eliminarea de la EURO 2024- FOTO- radioimpuls.ro

"Nu este ca și cum tu reprezinți un pericol pentru mine, doar că nu pot să te agreez, nu pot purta o conversație cu tine. Nu îmi face plăcere să stau de vorbă cu tine, vrei să te mint?”, îi spune Radu lui Robert.

Robert i-a răspuns „Dar mereu mă cauți, mereu”

Andreea Mantea: "Stop, maturitate! Știți ce e aia?"

Andreea Mantea, sătula de acuzațiile dintre băieți, le-a spus în față că nu se va mai lupta cu morile de vânt: ,,Faceți ce vreți...Exista telespectatori, voturi, pedepse!", spune moderatoarea emisiunii Casa Iubirii.

Încă dinainte de gala de duminică, Andreea Mantea le-a cerut să își controleze ieșirile și modul în care vorbesc unul cu altul:

"Am o rugăminte, am auzit cum vă vorbiți și mă deranjează. Dacă mă deranjează pe mine, îi deranjează și pe telespectatori. Stop! maturitate, știți ce este aceea?", spune ea. 

Citește și:  Incredibil cum își alege această femeie bărbații cu care să iasă la întâlniri! Iată care este regula de aur a tinerei

Moderatoarea le cere băieților să nu-și mai arunce înțepături care sunt nedemne pentru vârsta lor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si