Close sidebar
Close sidebar

Primele imagini cu Bogdan de la Exatlon, la intoarcerea acasa! "Razboinicul" s-a reintalnit cu familia, la aeroport!

In urma cu cateva minute, Bogdan, concurent la Exatlon in echipa „Razboinicilor”, a revenit acasa.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol

Bogdan a rezistat doar o luna in Republica Dominicana, acolo unde se filmeaza Exatlon Romania. In urma cu cateva minute, aeronava care l-a adus inapoi acasa, a aterizat pe Aeroportul Otopeni. Bogdan a fost asteptat de tatal lui, de iubita si de cativa prieteni.

Citeste si: Doliu în lumea sportului românesc! Sonia Iovan, campioană olimpică la gimnastică, și-a găsit sfârșitul în Franța- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Un bărbat aflat într-un bar s-a dus la toaletă și nu s-a mai întors. Familia lui a aflat abia după 57 de ani ce s-a întâmplat cu el- antena3.ro

Bogdan a luptat timp de o luna pentru echipa „Razboinicilor”, insa oboseala si dorul de casa si-au spus cuvantul. Saptamana trecuta, el a anuntat ca renunta la competitie si doreste sa se intoarca acasa.

„Pentru unii, Exatlon se dovedeste a fi o adevarata provocare. Traseul lui Bogdan se opreste aici. Sa-l aplaudam pe Bogdan”, a spus Cosmin Cernat.
„Zilele astea au fost foarte grele. Multe ganduri, n-am putut sa dorm noaptea. Am avut o perioada grea aici, mi-a fost foarte greu”, a explicat Bogdan Mardale.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI