Close sidebar
Close sidebar

Primele imagini cu Cristian din America. Cum a fost surprinsă Ștefania la un eveniment monden

Cristian s-a despărțit de Ștefania pentru a-și urma ”visul american”. Cei doi au format un cuplu în ”Casa Iubirii”, dar acum au luat-o pe drumuri separate.

Diana Bostan,

Cristian- Casa Iubirii

[Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cristian este fericit cu decizia pe care a luat-o și vrea să se concentreze doar pe muncă și distracție.

Cristian a ajuns în America și a postat prima fotografie

Cristian se află în Santa Monica, de unde a și postat o poză cu el la plajă. Ștefania a acceptat decizia și vrea să se ocupe în continuare de cariera sa de model.

Citeste si: Totul despre Nicolas, noul concurent care a pășit în ”Casa iubirii”. Pentru cine a intrat tânărul în competiție

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Ba chiar mai mult, Ștefania a fost surprinsă zilele trecute la un eveniment monden, unde a atras multe priviri cu look-ul său de păpușă.

Ce spune Cristian despre despărțirea de Ștefania

Se pare că tânărul a luat această decizie pentru că urma să plece în America și este convins că relația nu ar fi rezistat la distanță.

Citeste si: Andreea Mantea, anunț surprinzător în "Casa Iubirii". "Totul atârnă de un fir de ață"

Am zis că ne despărțim. Nu mai suntem împreună, suntem prieteni. N-o să păstram legătura. Luând aceasta decizie, eu m-am gândit că e mai ok pentru amândoi.

Nu pot să stau să mă gândesc, vreau să fiu focusat pe munca. Nu vreau să mă gândesc acolo, oare ce face Stefania aici. Și ea invers. O să vina ziua mea și o să o fac în Vegas. Sta ea și se gândește...nu știi ce face ea aici și ea nu știe ce fac eu acolo. Iți trebuie încredere într-o persoana. Eu nu stiu despre tine mai nimic," a dezvaluit la vremea respectiva Cristian. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI