Close sidebar
Close sidebar

Primele imagini cu fiica Adelinei Pestritu! Zenaida este superba

Adelina Pestritu a fost invitata la Teo Show, aceasta fiind prima ei aparitie la televizor dupa ce a adus-o pe lume pe fiica ei, Zenaida Maria. Ea a vorbit deschis despre tot ce a simtit in ziua in care a nascut si despre emotiile care au incercat-o.

Roxana Lupea,


DISTRIBUIE
acest articol

 
Pe data de trei august, Adelina Pestritu a adus-o pe lume pe fiica ei, Zenaida. Pentru ca si-a dorit sa arate impecabil, a inceput ziua cu o sesiune de machiaj si coafat. Adelina a vorbit deschis despre tot ce a simtit in ziua in care a nascut si despre emotiile care au incercat-o. "Nu este atat de tragic pe cat spune toata lumea", a spus vedeta cand a fost intrebata de Teo Trandafir care ar fi sfatul ei pentru femeile care urmeaza sa nasca. 
 
In ziua cea mare, odata ajuns la spital, vedeta nu a lasat ca emotiile ei sa se vada, insa a recunoscut ca inima ii batea cu putere cand se gandea la ce urma.
 
"Am plans, recunosc", a spus Virgil emotionat la cateva minute dupa ce si-a cunoscut fiica. 
 
Citeste continuarea pe wowbiz.ro 
 
 
 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI