Close sidebar
Close sidebar

Primele imagini cu Rona Hartner după ce a fost operată. Actrița, mesaj de pe patul de spital

Rona Hartner a fost supusă unei intervenții chirurgicale dificile și se află în continuare în spital.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Actrița a transmis un mesaj de pe patul de spital pentru toți cei care sunt îngrijorați de starea sa. Ea a intrat live pe pagina sa de socializare și a mărturisit că se simte bine și că respectă cu strictețe sfaturile medicului care s-a ocupat de ea.

Citeste si: Simularea pentru Evaluarea naţională va fi susţinută, în premieră, şi de elevii claselor a VII-a

Primele imagini cu Rona Hartner pe patul de spital

Citeste si: Ultima dorință a lui Valentin, tânărul care a murit înecat la Costinești! „Dacă e să pățesc ceva...”. Cum și-a prevestit moartea buzoianul de doar 20 de ani- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Artista va afla verdictul medicilor peste o lună. Specialiștii vor stabili dacă tumora e canceroasă sau nu.

Citeste si: Kovesi, citată pe 7 martie la Secţia specială de anchetare a magistraţilor

“Luni a fost operaţia şi am avut două zile în care am simţit nevoia să dorm foarte mult. Am evoluat foarte bine. Am stat cuminte. Am făcut tot tot ce a spus doctorul.

(…). Vreau să vă mulţumesc pentru rugăciunile voastre. N-aş fi putut să fac nimic dacă nu eraţi alături de mine. (…). Domnul doctor a extirpat acea tumoare, s-ar putea să nu am nevoie de alt tratamanet mai târziu, dar voi afla peste o lună”, a spus Rona Hartner într-un live pe reţelele de socializare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI