Close sidebar
Close sidebar

Primele imagini cu victimele inocente de pe Podul din Crimeea

Nu doar civili ucraineni mor în războiul sângeros dintre Rusia și Ucraina, ci și persoane inocente de naționalitate rusă. În momentul exploziei de pe "Podul lui Putin" care leagă Crimeea de continent, au existat și victime "colaterale".

Sorin Negru,

Eduard și Zoya au murit pe loc pe Podul din Crimeea

[Sursa foto: The Mirror]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Eduard Chuchakin, de 53 de ani, și Zoya Sofronova, de 33 de ani, au murit la locul exploziei Podului Kerci, după ce experții cred că „servicii speciale străine” au fost implicate în „acest act terorist”.

Citeste si: O nouă întâlnire între Putin și Erdogan, pentru negocieri între Rusia și Occident

Au fost dezvăluite primele imagini cu cele două victime nevinovate ucise în explozia Podului Crimeea din 8 octombrie.

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a condamnat atacul asupra Podului Kerci drept „un act de terorism”.

Cine erau Eduard Chuchakin și Zoya Sofronova 

Eduard Chuchakin și soția lui trecuseră pe podul din Crimmea cu Cadillac-ul lor, când acesta a explodat. Înainte de a lucra ca ghid turistic, Zoya Sofronova a fost jurnalist, notează Mirror.co.uk.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Cei doi erau absolvenți de istorie a Universității de Stat din Sankt Petersburg, unde Eduard era specialist în arhitectura țaristă din Sankt Petersburg, iar Zoya fusese jurnalist.

Se pare că soții călătoriseră cu mașina lor Cadillac în drum spre filmări în Crimeea pentru canalul lor de YouTube.

În mod tragic, vehiculul lor s-a cufundat în apele strâmtorii Kerci când mai multe secțiuni ale podului s-au prăbușit din cauza exploziei.

Răzbunarea lui Putin pentru podul din Crimeea

Autoritățile din Ucraina au raportat luni noi atacuri uriașe ale armatei de la Moscova, ca o presupusă răzbunare a lui Putin pentru măcelul din weekend de pe podul de 3,5 miliarde euro comandat și deschis de Putin la 15 mai 2018.

Citeste si: Dictatorul din Belarus a mobilizat trupele la granița cu Ucraina

Pe canalul Telegram de la Kremlin, liderul rus a declarat: „Nu există nicio îndoială. Acesta este un act de terorism care vizează distrugerea infrastructurii civile de o importanță critică”, adăugând că acest atac a fost „conceput, efectuat și comandat de serviciile speciale ucrainene”.

Vladimir Putin a ordonant deja atacuri cu rachete asupra Zaporojie și capitalei Kiev, ca „mesaj de bun venit” de la brutalul nou comandant de război,generalul Serghei Surovikin – provocând zeci de morți între civili.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI