Valentin Chis "Bruce" de la Exatlon si iubita lui Diana o crestineaza azi pe fetita lor. Anya a implinit, pe 21 iunie, 6 luni si este o fetita extrem de cuminte si de vesela. Botezul fetitei a fost amanat cateva luni de plecarea lui Bruce la Exatlon, insa acum ceremonia este una speciala.

Putin inainte de pranz, Bruce si Diana, insotiti de cativa apropiati au ajuns la Biserica "Sf Dumitru", unde este programata ceremonia botezului micutei Anya.

Citeste si: Faimosul "Bruce" profita de vara si de momentele cu familia. Uite-l ce frumos se distreaza cu Anya, fiica lui

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Ne-am dorit un botez micut, discret, unde insa sa ne distram impreuna cu familia si prietenii nostri. Va fi o petrecere frumoasa, in care ne dorim ca toata lumea sa fie vesela, colorata si sa se distreze", ne-a spus Diana, iubita lui Bruce.

Imbracata intr-o rochita in dungi, alb cu crem, si cu o fundita albastra in par, micuta Anya a fost admirata de toata lumea.

Anya a dormit in bratele nasei sale mare parte din timpul slujbei de botez, a plans un pic doar atunci cand a fost bagata in cristelnita, sub privirile emotionate ale lui Bruce. A asteptat apoi cuminte sa fie imbracata cu rochita roz pregatita de nasa ei. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si