Close sidebar
Close sidebar

Primele reactii dupa meciul cu Elvetia. Chiriches: „Trebuie sa ne luptam pentru victorie impotriva Albaniei”. Pintili: „Nu mai stam sa asteptam nimic, jucam si luam 3 puncte!”

Vlad Chiriches s-a declarat nemultumit de de rezultatul din meciul cu Elvetia. Spune ca am fi putut sa castigam, iar golul elvetienilor a venit "la una dintre putinele actiuni ofensive ale lor". Pintilii sustine ca important e ca s-a terminat egal si ca exista sanse de calificare.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Cred eu ca am avut de suferit, a trebuit sa luptam pentru fiecare minge. Ne-am luptat, am incercat sa dam totul sa castigam, dar nu am reusit. (...)Iarasi am luat un gol imparabil, la singura lor sansa de gol din repriza a doua. Ne-am luptat, dar asta a fost. Trebuie sa ne luptam pentru victorie impotriva Albaniei. Sper sa fim toti apti si sa reusim sa castigam. Sanse de calificare sunt in continuare, dar ne trebuie acea victorie impotriva Albaniei. Se simte oboseala, presiunea", a spus Chiriches dupa meci, potrivit sport.ro.

Pintilii spune ca Romania va ataca Albania pentru a forta calificarea in optimile de finala.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

"Am transpirat cat am stat pe banca in repriza a doua, a fost foarte greu. Important e ca s-a terminat egal si ca avem sanse de calificare. Am avut probleme la pauza, de aia a zis doctorul sa nu mai intru in repriza a doua. Nu mai stam sa asteptam nimic, trebuie sa jucam si sa luam cele 3 puncte. Important e ca am dat gol, se joaca, stiti cum e.

E o placere sa joci fotbal la Euro", a spus Pintilii la PRO TV.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI