Close sidebar
Close sidebar

Primul interviu al Andreei Marin dupa scandalul cu cainii comunitari: "Toti iubitorii de caini ma injura pe mine, dar nimeni nu face nimic. Doar dau din gura"

Andreea Marin este in mijlocul unui mare scandal. Mai multi iubitori de animale au lansat o petitie online prin care cer ca vedeta sa fie concediata de la TVR pentru limbajul suburban pe care l-a avut in timp ce discuta cu o aparatoare a maidanezilor.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Invitata la emisiunea Teo Show, Andreea Marin a declarat ca nu intelege de unde atata ura impotriva ei cand tot ce a facut a fost sa alerteze autoritatile si sa le semnaleze o situatie.

" Eu nu vreau ca cineva sa se teama sa treaca pe strada. Eu am chemat autoritatile si a venit aceasta masina. Nu m-a interesat de unde e. Nu vad de ce se ia toata lumea de mine. Am gresit ca am sunat la autoritati? Trebuie sa facem ceva in sensul asta! Toti iubitorii de animale se bat cu pumnul in piept ca tin la caini, ma injura pe mine, dar nimeni nu face nimic, nimeni nu doneaza, nimeni nu adopta! Oamenii doar dau din gura, dar nu fac nimic concret!", a spus vedeta.


Prezentat in premiera de Stirile Kanal D, scandalul a avut un impact neasteptat in randul populatiei.
El a declansat un val de ura si antipatie la adresa vedetei de televiziune, numeroase persoane grabindu-se sa spuna ca aceea este adevarata fata a Andreei Marin.


„Mi-am luat ce-mi trebuie sa ma apar de ei, arme legale, ca sa-i zic asa. Ii mai vad afara, eu actionez. Sa nu va plangesti ca i-am omorat dupa aia. Imi spuneti mie ca nu m-au atacat? Ma doare in c..r
de garantia dumneavoastra, pe romaneste. Cum adica imi garantati, cand trece un copil si e atacat de caini”
, a strigat Andreea Marin catre o iubitoare de animale.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI