Chiristian Sabbagh a stat de vorba cu WOWbiz.ro la cateva ore dupa marele anunt, acela ca va fi din nou tatic. Vedeta Kanal D se afla in aceasta ipostaza pentru a patra oara. Yasmine, Edi si Anais sunt primii trei urmasi ai lui Sabbagh, de care este deja foarte mandru.

„Stiam cam de doua saptamani ca voi fi tatic, insa de Dragobete, Iulia mi-a confirmat.

Este insarcinata in 6 saptamani, dupa cum ne-a spus medicul. Cum am reactionat? Am ramas fara oxigen cand mi-a zis”, a declarat Christian Sabbagh pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Prezentatorul Stirilor Kanal D a sarbatorit marea veste printr-o cina in trei: el, Iulia si Anais. „Am mers la un restaurant. De Dragobete era oricum stabilit sa iesim”, a mai spus Sabbagh, care ne-a dezvaluit ca nu si-a pus o dorinta legata de sexul celui de-al patrulea copil. „Important este sa fie sanatos”, a conchis jurnalistul.

Christian Sabbagh crede ca responsabilitatile din ce in ce mai mari nu vor stirbi cu nimic modul in care isi face datoria in profesie.

„Multi mi-au spus: acum, ca ai o familie numeroasa, sper ca te vei mai potoli. Le-am spus ca nu ma voi potoli, ca voi continua sa-mi fac datoria in continuare fata de oameni. Eu sunt un tata protector, familia mea este in siguranta, nu exista nici un fel de discutie aici. Tatal meu a avut o filosofie de viata care m-a facut omul care sunt azi. Eu nu-mi educ neaparat copiii la modul spartan, insa le las libertatea sa faca ceea ce-si doresc”, a mai spus Sabbagh pentru WOWbiz.ro.

Chiar si asa, „urmasii” lui Sabbagh par sa fie destul de influentati de personalitatea tatalui lor. „Edi vrea sa se faca procuror, iar Yasmine vrea polisitista, dar si prezentatoare. O sa vedem cum se impaca astea doua. Cat despre Anais – ea a fost sub luminile reflectoarelor inca de cand s-a nascut. Cand vede o camera de filmat este fascinata”, a incheiat Christian Sabbagh.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si