La scurt timp dupa ce vestea trista a fost facuta publica, Liviu Arteni a aflat despre tragedie si a reacţionat într-un mod tulburator. Cu greu si-a gasit cuvintele pentru a putea spune ce simte! 

Liviu Arteni a trait un adevarat soc atunci cand a aflat ca Israela Vodovoz a murit. "Nuuu, nu e moarta, ma!(...) Am pierdut un om, am pierdut un om cu care vorbeam, un om cu care discutam", le-a spus barbatul reporterilor spynews.


 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Israela Vodovoz a murit din cauza inelului gastric, care s-a rupt provocand o hemoragie interna. Se pare ca fosta balerina nu a respectat indicaţiile primite de la medici dupa montarea inelului gastric.

Femeia de afaceri a fost gasita vineri seara fara suflare în baie, dupa ce autoritatile au fost alertate de avocata ei, care nu reusise sa dea de ea la telefon de cinci zile. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si