Close sidebar
Close sidebar

Primul interviu cu Liviu Arteni, dupa moartea Israelei. "Nu, nu e moarta, ma!"

Sfasiat de durere, Liviu Arteni a acordat un interviu telefonic, dupa aflarea vestii ca fosta lui sotie, Israela, a fost gasita fara suflare in casa.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

La scurt timp dupa ce vestea trista a fost facuta publica, Liviu Arteni a aflat despre tragedie si a reacţionat într-un mod tulburator. Cu greu si-a gasit cuvintele pentru a putea spune ce simte! 

Liviu Arteni a trait un adevarat soc atunci cand a aflat ca Israela Vodovoz a murit. "Nuuu, nu e moarta, ma!(...) Am pierdut un om, am pierdut un om cu care vorbeam, un om cu care discutam", le-a spus barbatul reporterilor spynews.
 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tragică a contesei della Torre, ucisă în ziua în care își aniversa căsnicia. Vila unde a fost omorâtă e scoasă la vânzare- antena3.ro

Israela Vodovoz a murit din cauza inelului gastric, care s-a rupt provocand o hemoragie interna. Se pare ca fosta balerina nu a respectat indicaţiile primite de la medici dupa montarea inelului gastric.

Femeia de afaceri a fost gasita vineri seara fara suflare în baie, dupa ce autoritatile au fost alertate de avocata ei, care nu reusise sa dea de ea la telefon de cinci zile. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI