Angela Martini și Dragoș Săvulescu se află într-o situație extrem de dificilă, fiind nevoiți să stea departe unul de celălalt și să trăiască în colțuri diferite ale lumii. Această distanță îi afectează pe amândoi, dar mai ales pe fiul lor, Kyree, în vârstă de doi ani.

În timp ce Angela Martini este constrânsă să rămână pe teritoriul Statelor Unite pentru o perioadă îndelungată, din motive personale, dar și legate de muncă, Dragoș Săvulescu este “blocat” în Italia, unde se luptă pentru a-și dovedi nevinovăția, pentru că autoritățile române refuză să anuleze mandatul de

arestare internațională.

Din păcate, această situație nu îi afectează doar pe cei doi, ci mai ales pe micuțul Kyree, care este foarte atașat de tatăl lui și care acum este privat de prezența părintelui într-o perioadă atât de importantă a vieții. Conform unor surse apropiate cuplului, cei doi petreceau mult timp împreună în Italia, însă, de când Angela a plecat cu copilul în Los Angeles, Kyree are momente în care plânge și strigă după tatăl său: “De când a plecat cu mama lui în LA, copilul are momente când plânge și repetă “tata, tata”! Cei doi soți vorbesc în permanentă la telefon și pe videocall, dar pentru un copil atât de mic este foarte greu să înțeleagă ce se întâmplă și de ce nu își poate vedea tatăl”.

De asemenea, cei doi soți se confruntă tot mai des cu certuri din cauza situației lor. Angela este acum o mamă singură în Los Angeles și trebuie să se descurce cu situațiile care apar, în timp ce și muncă o solicită foarte mult.

Aceeași sursă a subliniat că în momentul în care copilul lor întreabă de tatăl său aduce o tristețe profundă întregii familii. Chiar și când sunt împreună prin apeluri video sau telefoane, se poate observă că distanța nu le face bine.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Sindromul capului care explodează, boala misterioasă care afectează tot mai mulți oameni. Ce este și cum se manifestă- antena3.ro

În urmă cu câteva săptămâni, cu ocazia zilei de naștere a soțului ei, Angela Martini a postat pe Instagram un mesaj emoționant în care a lăsat să se înțeleagă faptul că relația lor este una că în filme, atât cu bune, cât și cu rele, dar că iubirea i-a făcut să treacă peste orice situație dificilă.  

Fiul lui Dragoș Săvulescu

Ea a ținut să sublinieze că au avut de-a face cu probleme semnificative, care au testat dragostea și curajul lor. Călătoria lor a fost una în care au fost împreună împotriva întregii lumi, iar dorința să cea mai profundă este că viața lui Dragoș să fie plină de bunătate, bucurie și fericire fără limite.

Citeste si: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”- kfetele.ro

Citeste si: Horoscop zilnic, 10 septembrie 2024: Zodia care va avea parte de ghinion, situații dificile și emoții puternice- radioimpuls.ro

Citeste si: Șoferii care încalcă regulile din Codul Rutier vor fi amendați pe baza imaginilor filmate din elicopter. Ce văd polițiștii pe camere- antena3.ro

Cu toate acestea, sursă noastră a dezvăluit că există o suferință internă imensă și frustrări, generate de situația în care Dragoș este blocat în Italia, în ciuda faptului că instanțele italiene au declarat finalizarea executării condamnării românești.

Astfel, relația și familia lor se află acum într-un echilibru precar, luptând în permanență cu această situație dificilă și încercând să își gestioneze emoțiile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si