Close sidebar
Close sidebar

Principalul suspect in cazul triplului asasinat din localitatea Apa din Satu Mare acuzat de agresiune sexuala

Razvan Rentea este principalul suspect in cazul triplului asasinat de la Satu Mare. Barbatul a fost arestat preventiv acum o saptamana si urmeaza sa fie judecat.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit adevarul.ro, in 2006, Razvan Rentea era angajat in cadrul ISU "Somes" Satu Mare, acolo unde a stat 5 ani. In 2011, a cazut testul psihologic si exista si suspiciuni asupra sa cum ca ar fi furat portofelul unei colege de serviciu in perioada in care activa in cadrul ISU. In 2016 a incercat din nou sa acceada in structura militara, dar fara succes, fiind respins din nou la testul psihologic.

In perioada 2011- 2017, Razvan Rentea a activat ca ospatar in mai multe restaurante din Satu Mare. Acesta a fost dat afara de la unul din locurile de munca dupa ce si-ar fi agresat sexual colegele de munca.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

"Am lucrat cu el la un eveniment la restaurant si ospatarii mai vechi ne-au recomandat sa nu ne lasam portofelele si bunurile in vestiar, ca au auzit despre el ca are renume ca ar sustrage bunuri", povesteste o alta persoana care a lucrat alaturi de Razvan Rentea.

"Eu l-am dat afara dupa numai trei saptamani de cand lucra la mine. Personal nu era baiat rau, era sociabil si ii placea sa fie in centrul atenţiei. Dar s-au plans fetele de el, unei ospatare i-a propus sa intreţina relaţii sexuale intr-o incapere retrasa din restaurant, iar bucatareasa s-a plans ca o tot prindea de sani", afirma un fost angajator al barbatului.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI