Close sidebar
Close sidebar

Principele Nicolae a muncit intr-un supermarket ca sa se intretina! La 19 ani, nepotul Regelui Mihai monta mochete in casele englezilor!

Desi era nepotul Regelui Mihai, Principele Nicolae a muncit ca orice tanar pentru a-si castiga existenta.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

S-a aflat ca Principele Nicolae a muncit intr-un interviu pe care acesta l-a acordat recent. Nepotul Regelui Mihai, nascut in Anglia, unde a fost crescut de mama sa, Principesa Elena, nu s-a ferit de munca, preferand sa aiba propriile sale venituri.

Principele Nicolae a muncit: "Nu m-am descurajat"

La 19 ani am avut prima slujbă adevărată. Un prieten care avea o afacere cu pardoseli mi-a oferit un loc de muncă. Transportam mochete şi le montam în casele oamenilor. Era o muncă grea, dar mie îmi plac activităţile fizice, aşa că nu m-am descurajat. Mai târziu, am lucrat şi pentru Tesco, un mare lanţ de supermarketuri”, a dezvaluit Principele Nicolae in Formula AS.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Principele Nicolae a muncit: "Adunam fanul"

Cu toate ca facea parte din Casa Regala, Principele Nicolae a muncit ca orice tanar. „ Am lucrat şi-n Kenya, în timpul expediţiei mele. Iar în Statele Unite, am lucrat la ferma mătuşii mele.

Era perioada recoltei, adunam fânul şi-l duceam în şoproane şi mă ocupam de întreţinerea cailor. Lucram de la 8 dimineaţa la 9 seara, dar nici nu simţeam când trecea timpul, caii sunt nişte animale minunate”, a mai dezvaluit Principele Nicolae, care in vara acesta se va insura cu logodnica sa, Alina Binder.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI