Principesa Sofia se va afla insa in urmatoarea perioada in Romania pentru un proiect inedit. Cea de-a patra fiica a Regelui Mihai este fotograf profesionist de arta, iar in aceasta toamna, Pincipesa Sofia va incepe un nou proiect de arta fotografica in Romania, in manastirile din nordul Moldovei. Principesa traieste din vanzarea operelor sale si are un website profesional unde isi expune lucrarile.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Povestea de viata a Principesei Sofia este mai putin stiuta. In 1998, Regele Mihai i-a retras titlul de Printesa a Romaniei pentru ca se casatorise, impotriva vointei tatalui sau, cu un francez. Sofia avea atunci 31 de ani, iar cel cu care se maritase  Alain Biarneix, isi inventase un titlu nobiliar si un supranume, Michel de Laufenburg. In 1999, Sofia a nascut-o pe Elisabeta-Maria, dar casnicia cu Alain Biarneix s-a destramat in 2002.

Regele Mihai si-a iertat insa fiica rebela asa ca in 2007, cand Casa Regala a adoptat noul statut, Principesa Sofia a fost inclusa pe pozitia a opta a liniei de succesiune la tronul Romaniei si a primit din nou titlul de principesa.

Principesa Sofia traieste, alaturi de fiica ei, in Franta, iar vizitele celor doua urmase ale Regelul Mihai in Romania au fost extrem de rare pana acum.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si