Anul trecut, rudele si apropiatii au dat-o disparuta pe Ariane Lak. Recent, ea a fost gasita pe strazile din Milano, asta dupa ce familia ei a angajat un detectiv privat sa ii dea de urma.

Ariane a disparut in ianuarie 2016. Absolvise Universitatea Cambridge si se mutase din Iran in Marea Britanie cand inca era un copil. Acum ea are 50 de ani si se vorbeste ca si o avere de ordinul milioanelor de lire sterline.

Printesa milionara, care a disparut anul trecut, sufera, se pare de o tulburare schizoafectiva, combinata cu tulburare bipolara si schizofrenie. Boala s-a declansat in jurul varstei de 20 de ani.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"In cea mai mare parte a timpului era lucida dar si foarte vulnerabila, iar in ianuarie 2016, telefonul ei nu a mai functionat, s-a mutat din apartamentul in care locuia si de atunci am pierdut rice contact cu ea.

Are o personalitate foarte puternica, dar este foarte bolnava si refuza sa mearga la un doctor si sa se intoarca in Marea Britanie, asa ca sunt foarte ingrijorata pentru ea", a declarat sora ei, Leila Lak.

Ariane a fost gasita intr-o stare confuza pe strazile din Milan. Dupa ce a fost jefuita in mod violent, ea a inceput sa aiba pierderi de memorie, scrie mangonews.ro.

"Nu pot explica… Poate ca mergeam, am fost atacata, jefuita, am cazut la pamânt si m-am lovit la cap. Sunt indragostita de Milano, toata lumea se ofera sa ma ajute pe strada, dar eu am refuzat mereu. imi dadeau mâncare si eu refuzam… Cautam prin gunoaie, stateam in fata restaurantelor ca sa gasesc ceva", a spus ea.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si