UPDATE

Prințul Charles a fost primit de președintele Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni, apoi a mers la Palatul Victoria, unde a avut o întrevedere și cu premierul Nicolae Ciucă.

 

Moștenitorul coroanei britanice vine astăzi în România. 

Traseul Prințului Charles

Vizita la Palatul Controceni va avea loc la ora 14.45. Apoi, Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei şi Alteţa Sa Regală Principele Consort îl vor primi la Palatul Elisabeta.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Șeful Consiliului European, aflat la Odesa, nevoit să se adăpostească de atacurile cu rachete lansate de ruși

Tot miercuri, Prințul Charles va vizita centrul pentru refugiaţi ucraineni organizat la Romexpo. Alteţa Sa Regală va fi însoţit de Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei Române. 

Prințul este prezent aproape în fiecare an în țara noastră

Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, imagini de la primirea Alteţei Sale Regale Charles, Prinţ de Wales, la Palatul Cotroceni vor fi transmise pe site-ul Administraţiei Prezidenţiale.

Citeste si: Printul Charles sustine masca pentru vaci

Prinițul Charles a vizitat Palatul Elisabeta în anii 2011, 2016, 2017 și 2018.

Citeste si: Variola maimuţei: Peste 80 de cazuri confirmate în 12 ţări

Din 1998 încoace, el este prezent aproape în fiecare an în ţara noastră, iar în Marea Britanie, Familia Regală a României participă anual la vizite publice sau oficiale. 

Ce proprieți are în România

Fiul Reginei deține două proprietăți în România: una în Valea Zălanului (judeţul Covasna), care este deschisă turiştilor, şi o alta în satul Viscri (judeţul Braşov).

Citeste si: Marea Britanie susține că ofensiva Rusiei în Donbas și-a pierdut avântul

Casa Viscri este sediul Fundaţiei Prinţul de Wales, acolo unde este deschis un Centru de Pregătire de care beneficiază ucenici, meşteri artizani, studenţi şi arhitecţi din întreaga ţară.

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si