Prinţul Harry al Marii Britanii şi soţia sa Meghan i-au vizitat ieri pe militarii răniţi care participă la Jocurile Invictus Haga 2022”, transmite MApN. 

Prinţul Harry al Marii Britanii şi soţia sa, au stat de vorbă cu militarii români din Invictus Games

Potrivit Ministerului Apărării, ”ducii de Sussex au stat de vorbă şi cu militariiromâni din Invictus Games Echipa Romaniei, au zâmbit şi i-au încurajat, au făcut cunoştinţă şi cu umorul românesc”. 

De asemenea, Preşedintele Klaus Iohannis a primit, săptămâna aceasta, delegaţia României care va participa la competiţia sportivă „Invictus Games The Hague”, la Palatul Cotroceni. 

Prinţul Harry al Marii Britanii şi soţia sa Meghan, au stat de vorbă cu militarii români din Invictus Games

Prinţul Harry al Marii Britanii şi soţia sa Meghan, au stat de vorbă cu militarii români din Invictus Games

[Sursa foto: Facebook Ministerul Apărării Naționale]

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Ministrul Muncii, despre săptămâna de lucru de 4 zile: „O posibilitate, pe alocuri, cred că s-ar putea”

Totodată, peste 500 de concurenți din 20 de națiuni vor concura în perioada 16-22 aprilie la Jocurile Invictus de la Haga 2020. Echipa României are 20 de militari răniți înscriși în competiție care, ieri, s-au reîntâlnit cu vechi prieteni, s-au antrenat la tir cu arcul, volei din șezut și atletism.

Au zâmbit, au avut familia aproape și unul pe celălalt.

Citeste si: Aproximativ 200 de femei şi copii din Ucraina protestează în faţa sediului Consulatului general al Federaţiei Ruse din Constanța

Jocurile Invictus folosesc puterea sportului pentru a inspira recuperarea, pentru a sprijini reabilitarea și pentru a genera o înțelegere mai largă și respect pentru militarii răniți atât în teatrele de operații cât și pe teritoriul național.

Citeste si: Cât va dura războiul din Ucraina? Volodimir Zelenski a făcut anunțul: "Am mult mai multe informaţii decât unele instituţii media despre intenţiile şi capacităţile armatei ruse"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si