Close sidebar
Close sidebar

Prințul Nicolae a dezvăluit în premieră cum a fost îndepărtat din Casa Regală a României. A avut curajul să iasă public și să spună TOT ADEVĂRUL! "Totul s-a întâmplat în biroul Regelui Mihai!"

Acum s-a aflat adevărul despre scoaterea lui din Casa Regală

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

O publicație elvețiană a reușit să facă un interviu cu Prințul Nicolae și a reușit să obțină de la acesta declarații în premieră legate de culisele îndepărtării sale din Casa Regală a României.

Interviul a fost realizat de cei de la L'Illustre. Totul a avut loc la Geneva, acolo unde Prințul Nicolae se află împreună cu soția sa, Ana-Maria. Interviul a fost publicat în urmă cu câteva zile, pe 27 ianuarie.

Nepotul Regelui Mihai a vorbit pe larg despre viaţa sa şi a detaliat în premieră momentul care a condus la retragerea titlului de principe al României şi excluderea din linia de succesiune la tron, printr-un decret al Casei Regale a României, în august 2015.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

"N-am primit niciodată o explicaţie credibilă din partea familiei mele. Decizia a fost luată fără să fiu informat, în timp ce mă aflam în vacanţă în Croaţia. Am fost convocat la Bucureşti şi am fost primit în biroul în care bunicul meu a fost forţat să abdice în 1947, de către mătuşa mea, unchiul meu şi un membru al cabinetului.

Am primit o copie a deciziei fără niciun cuvânt drept explicaţie. N-am văzut niciodată actul original şi nici n-am mai putut să vorbesc cu bunicul meu până la sfârşitul vieţii sale. În mod evident, am fost şocat", a declarat Nicolae al României în cadrul interviului.

Jurnaliştii de la L'Illustré mai scriu că Principesa Margareta, mătuşa lui Nicolae al României, n-a răspuns solicitărilor de a acorda un punct de vedere în această chestiune.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI