Marti, se va desfasura proba la Limba si literatura materna, iar miercuri va avea loc proba obligatorie a profilului.

Ultima proba scrisa din aceasta sesiune, proba la alegere a profilului si specializarii este programata pentru vineri.

Pentru sustinerea probelor scrise, in cele 439 de centre de examen, s-au inscris peste 135.000 de candidati din toate promotiile.

La proba de Limba si literatura materna sunt inscrisi peste 6.300 de candidati care-si vor redacta tezele intr-una din urmatoarele limbi: maghiara, germana, ucraineana, sarba, slovaca, turca, italiana si croata.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Afisarea primelor rezultate este prevazuta pentru data de 5 iulie (pana la ora 16.00). in aceeasi zi, vor putea fi depuse contestatiile, in intervalul orar 16:00-20:00. Rezultatele finale vor fi facute publice in data de 10 iulie.

Accesul candidatilor in centrele de examen la probele scrise se face in intervalul 7:30- 8:30 pe baza unui act de identitate valid, cu fotografie. Timpul destinat redactarii unei lucrari scrise este de trei ore, calculat din momentul in care s-a incheiat distribuirea subiectelor fotocopiate pentru fiecare candidat.

Pentru rezolvarea subiectelor, candidatii folosesc numai cerneala sau pasta de culoare albastra, iar pentru executarea schemelor si a desenelor vor utiliza numai creion negru. Pentru probele scrise la Matematica si Geografie, candidatii pot apela doar la instrumente de desen.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si