Close sidebar
Close sidebar

Probele sportive de la Academia de Politie le-a pus la grea incercare pe tinere. Multe s-au prabusit chiar inainte de linia de sosire

Vai de bietele fete care au dat astăzi probele sportive pentru Academia de Poliţie! Soarele dogoritor le-a făcu pe multe să cadă din picioare, înainte de a trece linia de sosire. Prin ce cazne au trecut pe o căldură sufocantă, vedeţi imediat! ##VIDEO15017##

,


DISTRIBUIE
acest articol

Cu ochii in lacrimi si mainile inclestate de gatul unuia dintre asistenti, fata din imagini tocmai isi ia la revedere de la visul de a fi studenta anul acesta la Academia de Politie. Pe ultima suta de metri picioarele nu mai vor s-o asculte, iar tanara se prabuseste pur si simplu.

Piatra de incercare este si anul acesta proba de rezistenta. Candidatele au de alergat un kilometru in mai putin de 4 minute si 10 secunde. Unele cedeaza insa la jumatatea distantei.

"In ultima, ultimii 200 de metri. Ce-ai simtit atunci? N-am mai vazut nimic in fata ochilor. Ai mai incercat sa dai la Academie? Nu, e primul an."

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Sunt insa si tinere care au noroc cu carul. Se prabusesc, dar reusesc sa incheie cursa...

Si nu e singura tanara care face cunostinta brutal cu zgura pistei de alergare.  "Cat timp te-ai pregatit? Nu m-am pregatit foarte mult, pentru ca in februarie am facut o operatie la genunchi si m-am apucat din mai de pregatire si nu scoteam acasa.

Acasa nu scoteam!"

Exact ca pe stadion, fetele au avut parte de incurajari frenetice din tribune. Parintii au facut tot ce le-a stat in putinta sa le ajute. "Mai tare, mai tare acum! Du-te, Bianca! Hai! Da drumul la picioare. Nu te lasa, pasul mare, Ralu! Hai, Ralu, nu te lasa!"

Mai ceva ca la un meci al Romaniei s-a strigat de pe marginea terenului.

Cu emotii, maini inclestate si urale...

Una peste alta, procentul tinerelor care au promovat dupa aceste probe eliminatorii i-a surprins chiar si pe sefii Academiei: 9 din 10 candidate promovate dupa primele doua serii.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI