Chiar daca nu arata, Cristian Pomohaci este teribil de afectat de problemele pe care le are, in urma scandalului sexual in care este implicat. Preotul-cantaret nu a fost lovit doar pe planul imaginii, ci si pe cel financiar. Dupa ce a fost transformat in „personaj negativ”, Pomohaci si-a pierdut dreptul de a sluji, iar solicitarile pentru spectacole au scazut in mod simtitor. Pana acum cateva luni, Pomohaci era „abonat” la spectacolele realizate din bani publici de diverse primarii din tara, insa acum nici un „ales” nu prea mai vrea sa-si asocieze numele cu el.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Pentru ca a ramas fara principalele surse de finantare, Cristian Pomohaci a inceput sa-si vanda din apartamentele pe care le detine, sustin sursele noastre. Primul de pe lista: un apartament extrem de cochet, situat intr-o zona buna din Brasov.
Conform informatiilor noastre, Cristian Pomohaci a finalizat, recent, actele de vanzare a imobilului pentru o suma care sare de 100.000 de euro. Cea care s-a ocupat de afacere ar fi o femeie din anturajul preotului.

„Imperiul” imobiliar al lui Cristian Pomohaci ramane, insa, unul impresionant. El mai detine 8 apartamente in Cluj, a caror valoare ajunge le 1,2 milioane euro, unul in Timisoara, unul in Bucuresti, precum si o vila in Sibiu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si