Ce se întâmplă între cei doi

Cuplul a revenit după vacanța în Germania și, exact când au ajuns în țară, au avut de trecut peste un moment crucial din relația lor. 

Citeste si: Kinga și Bianca au izbucnit în lacrimi. Momente emoționante în "Casa Iubirii" (VIDEO)

„Ne-am întors din Germania vineri. Am avut avion, el se duce acasă, eu acasă, sâmbăta țoață dimineața ne-am înțeles super bine prin mesaje, mi-a zis, iubita mea, vezi că am niste treaba cu niste băieți.

Am zis bine, nu ne vedem azi, ok. Seara îmi zice că mănâncă ceva cu ei și rămâne să se joace pe calculator. Am zis ok, l-am înțeles. Pe la 2 noaptea primesc doua mesaje de la Aya și îmi zice că ce fac? Unde ești? Eu i-am zis că în pat, dorm. Ea mi-a zis că: Am crezut că ești la mare că l-am văzut pe al tău pe aici. Nu mi-a venit să cred. Am zis că nu a văzut bine. Chiar mi-am făcut tot felul de scenarii. L-am tot sunat, i-am dat mesaje, am zis că o dormi.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Următoarea zi, se făcuse 12-13 și îmi zice: "Da, iubire, ce s-a mai întâmplat de data asta, m-ai zăpăcit. I-am zis să îmi răspundă că nu mă supăr. Și mi-a zis că a mâncat ceva cu băieții și a plecat la mare. Putea să mă ia și pe mine la mare. Și aveam dovada, aveam poza. Daca aș fi plecat la mare fară el, nu mi-ar mai fi vorbit câteva zile.

El ar trebui să aibă încredere în mine. Atât timp cât eu sunt cu capul pe umeri, eu cred că a fost cu cineva”,  a spus Gratiela pentru Culisele Iubirii, potrivit Kanal D.

„Știam că se supară. Ea mai face așa pe nebuna”

Odeh: "Asta mi-a zis și atunci, dar în seara aia am băut, am fost cu băieții și am băut. Asta am făcut. Nu voiam să mă cert cu ea. Știam că se supară. Ea mai face așa pe nebuna, dar nu iau trenul să merg la mare cu fetele."

Citeste si: Kinga și Bianca au izbucnit în lacrimi. Momente emoționante în "Casa Iubirii" (VIDEO)

Grațiela: "De bună voie, era să îmi spui tu de la tine. Nu cred că mi-ai fi spus dacă nu te întrebam."

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si