”Este vorba de o infractiune de omor, pentru asta se fac cercetari. Medicul legist va stabili exact cauza mortii violente. I s-a cauzat o hemoragie ca urmare a aplicarii mai multor lovituri de cutit in zona superioara a corpului, abdomen, torace si gat”, a spus pentru Mediafax prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Alba, Marius Ungureanu.

Acesta a adaugat ca decesul a venit la putin timp dupa cauzarea leziunilor.

Fostul primar al comunei Lunca Muresului, Ioan Rusu, a fost descoperit mort, duminica dimineata, langa masina personala. Trupul neinsufletit al barbatului ar fi fost gasit in jurul orei 4.00 dimineata, in apropierea dispensarului, pe o strada cu iesire intr-un camp, la marginea localitatii.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Potrivit unor surse neoficiale, se pare ca Ioan Rusu a plecat de acasa, sambata dupa-masa, pentru a-i duce unei cunostinte o suma de bani, dar nu a mai apucat sa se vada cu persoana respectiva.

Sotia fostului edil a fost cea care a anuntat politia, iar duminica dimineata barbatul a fost gasit de catre politisti fara suflare langa masina sa. Acesta ar fi fost ucis cu 8 lovituri de cutit, iar politia ar fi gasit asupra lui suma de 1.000.

de lei.
Ioan Rusu a fost primar al comunei Lunca Muresului in perioada 2012- 2016.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si