Povestea panourilor publicitare anti-DNA din Ploieşti este inspirată dintr-un film care poate fi vizionat zilele acestea prin intermediul reţelei HBO: ”Three Billboards Outside Ebbing, Missouri” cu Frances McDormand, Woody Harrelson şi Sam Rockwell în rolurile principale.

În această producţie, o tânără este violată şi ucisă iar mama acesteia, disperată de faptul că autorităţile nu iau nici o măsură şi par că încearcă să muşamalizeze cazul închiriază trei panouri publicitare în Ebbing, Missouri.

Fiecare panou conţine câte un text care face referire la cazul fiicei sale: ”Violată în timp ce murea”, ”Încă nici o arestare” şi o întrebare directă adresată şerifului Willoughby: ”Cum e posibil?”.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Panourile de la Ploieşti nu fac parte dintr-un film ci sunt 100% reale, în viziunea celor care le-au instalat. ”Zeci de familii distruse de Portocală, Onea & Co” sau ”Bine aţi venit în judeţul lui Portocală! Aici se fabricau zeci (de) dosare cu probe false”, se scrie pe cele două panouri. Referirea directă se face la procurorii Mircea Negulescu şi Lucian Onea care sunt vizaţi într-un dosar penal aflat pe rolul Secţiei de Anchetare a magistraţilor din cadrul Parchetului General, fiind acuzaţi de constituire într-un grup infracţional.

Poliţia Prahova a anunţat că nu a identificat autorii care riscă în cel mai rău caz o amendă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si