Aducem din afara tarii mai ales alimente: carne si cantitati uriase de fructe si legume. Taranii romani de la marginea marilor orase au puterea sa ne hraneasca. Important este sa stim cum sa-i gasim. Va propunem un experiment: pornim la drum in cautarea mancarii sanatoase!

Nu trece mult si prima masina trage pe dreapta. Oamenii vand din propriile gospodarii in aceasta perioada fructe si cateva legume, dar si sucuri naturale, dulceturi si zacusca.

Citeste si: Scandal între Angelica Rivera și fostul președinte al Mexicului, soțul de care a divorțat! "N-a iubit-o. A ales-o dintr-un catalog de actrițe ca să dea bine ca Primă Doamnă!"

Merele costa intre 1 si 2 lei, in functie de marime. In alta parte, un borcan are preturi cuprinse intre 5 si 7 lei. Preturile le cam facem cu clientul. E negociabil? Da, sigur ca da!

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Spre deosebire de magazin, aici stam fata in fata cu producatorul.

Crescute cu grija, legumele de aici nu au parte de tratamente cu chimicale.

Citeste si: Fetiță de 9 ani, abuzată de propriul tată! La ce o supunea cel care i-a dat viață este greu de imaginat! Micuța i-a povestit mamei cum era dezbracată și ce îi făcea în lipsa ei

Drumul pana la tara si inapoi ne ia o ora. Cosumam cam 5 litri de carburant, deci putin peste 27 de lei.

Preturile sunt insa mai mici direct la producator. In marile magazine gasim, insa, o oferta mult mai ampla. De exemplu, pretul unui ou poate cobori pana la 65 de bani, dar cele prezentate ca "de la tara" trec de un leu. Si zacusca naturala costa aproape 17 lei in magazine, fata de cei 6, 7 lei la tara.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si