Close sidebar
Close sidebar

Producătorul Osman Sinav, declaraţii despre serialul fenomen “Lacrimi la Marea Neagră” ce va avea premiera în această seară, la ora 20:00, la Kanal D! “Atunci mi-au spus că este un record nemaintalnit de 15 ani”

Serialul „Lacrimi la Marea Neagră”, care va avea premiera la Kanal D în această seară, la ora 20:00, se anunță a fi unul dintre cele mai puternice producții ale genului difuzate în țară noastră.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol

Cifrele de audienţă obținute în Turcia au fost uluitoare încă de la primul episod, ne-a declarat chiar producătorul Osman Sinav, o legendă vie a Turciei.

„Am crezut în succesul acestui serial pentru că subiectul era unul foarte puternic. Iar acest serial a reușit să aducă telespectatori noi în fața micilor ecrane, nu doar consumatorii tradiționali de serial turcesc. În prima săptămâna de difuzare, serialul a înregistrat 9 puncte de rating și 40% cota de piață. La al cincilea episod difuzat ajunsese la 21 de puncte de Rating și 44% cota de piață, atunci reprezentanții stației mi-au spus că este un record nemaintalnit de 15 ani”, spune Osman Sinav.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Cristina – Mihaela Dorobantu, impresionata de concurentii de la ”Imi place dansul”: “Am descoperit personaje extraordinare!”

Personalitate marcantă a Turciei, Osman Sinav este considerat „Tatăl serialelor de succes”, în țara sa de origine.

Născut la 1 ianuarie, în Burdur, acesta a avut un traseu al carierei ce a îmbinat mai multe arte. A studiat pictura, designul textil, a fost creatorul a sute de filme publicitare. A îmbrățișat și domeniul cinematografiei și pe cel al producției de seriale. Dintre lungmetrajele produse de acesta amintim „Moartea unui reporter de televiziune” (1987), „Carusel” (1988), Guerilla (1995), „Crazy Heart Boomerang Hell” (2002). Serialul de succes „Valea Lupilor”, produs în 2003, a fost difuzat și de Kanal D, în 2009.

Începând din această seară, producția „Lacrimi la Marea Neagră”, purtând semnătură aceluiași Osman Sinav, va putea fi urmărită și pe Kanal D, de luni până vineri, de la ora 20:00. Serialul spune povestea unei femei extraordinare, care lupta pentru a-și schimba destinul, ieșind dintr-o relație marcată de violență. Din distribuția serialului amintim: Irem Helvacioglu (Nefes, rol principal femini), Ulas Tuna Astepe (Tahir, rol principal masculin) si Mehmet Ali Nuroglu (Vedat, personajul negativ).

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI