Close sidebar
Close sidebar

Profesoara amenintata cu bataia de un elev, in prima saptamana de scoala: "Sa vezi ce o bat cand iese din scoala"

Scene revoltatoare au aparut pe retelele de socializare! O profesoara de la un liceu din Valcea a fost amenintata dur de un elev.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Scenele incredibile s-au desfasurat in timpul orelor de curs. In timp ce elevul a mers la catedra pentru a trage la raspundere dascalul, un alt adolescent a filmat din banca.

Motivul amenintarilor este o nota proasta primita de elev intr-o lucrare de control. Revoltat, elevul a mers la catedra pentru a-i cere socoteala profesoarei. Femeia a incercat sa-l linisteasca si i-a cerut sa mearga la locul lui in banca, insa elevul nu s-a potolit si a inceput sa o ameninte.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii au găsit cocaină în creiere mumificate ale unor italieni: Drogul a ajuns în Europa cu 200 de ani mai devreme decât se credea- antena3.ro

"Lasa ca ne intalnim pe strada, acolo unde nu esti in scoala. Ma*** pe tine! Sa vezi ce o bat cand iese din scoala", se aude adolescentul pe filmare.

Imaginile au fost filmate pe Facebook si apoi sterse. Cel mai probabil, elevul va face subiectul unei anchete.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI