Profesoara din Olt predă în patru școli  din mediul rural. Femeia a postat din greșeală niște poze deochiate cu ea. Imaginile au ajuns virale printre elevii săi și au ajuns și pe aplicația WhatsApp. Profesoara are 56 de ani și este cadru didactic titular.

Profesoara predă în patru școli din județul Olt. Întâmplarea a avut loc cu câteva nopți înainte de Anul Nou. Profesoara, în vârstă de 56 de ani este cadru didactic titular și predă Educație Tehnologică în patru școli din mediul rural.

Aceasta a publicat pe aplicația WhatsApp mai multe fotografii deocheate din greșeală, într-o noapte.

În aceea noapte mai mulți elevi de ai ei au văzut pozele și le-au salvat, apoi au devenit virale în zilele ce au urmat.

Citeste si: Înjurați și amenințați de profesoară

Dirigintele unei clase dintr-o școală unde preda profesoara a fost anunțat, iar acesta a anunțat-o pe directoare, ulterior lucrurile rezolvându-se, iar profesoara fiind avertizată în legătură cu incidentul. Fotografiile au fost șterse după două ore, însă mai mult de 100 de persoane le-au putut vedea.

Anchetă disciplinară în acest caz

Victor Iacobescu, Șeful Inspectoratului Școlar Județean Olt, a anunțat că este în curs o anchetă disciplinară.

Citeste si: VIDEO| Profesoară din Slobozia, anchetată după ce a fost înregistrată în timp ce umilea elevii: „A murit asta?”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

El a menționat că e un incident regretabil și că nu trebuie să fie făcut un subiect de știri mondene.

,,E un incident regretabil, dar nu cred că trebuie să facem din el un subiect de știri mondene, hen tabloide.

Eu cred că doamna trăiește o experiență nefericită și a încerca să profităm de situația doamnei care este și într-o situație personală nu chiar bună. Nu mi se pare în regulă să abordăm acest subiect. Eu nu am dormit li nu vreau să văd acele fotografii", a menționat Victor Iacobescu.

Femeia s-a întâlnit cu elevii la școala în care predă. Profesoara în cauză le va oferi explicații și colegilor din cancelarie, deoarece la nivelul școlii respective, ar fi cercetată disciplinar.

Citeste si: Șase minori din corul bisericii au fost transportați la spital, după un teribil accident: „Am intrat în rezervorul camionului”

Directorul școlii, Ciprian Oprițescu, a spus că situația este consumată și că ce s-a întâmplat este problema personală a doamnei.

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu, reacție după ce a fost acuzată că a circulat pe contrasens. Imaginile au devenit virale- radioimpuls.ro

Citeste si: După două ierni călduroase, Europa trebuie să se pregătească pentru temperaturi scăzute. Cum ar putea La Nina să crească prețurile- antena3.ro

,,Ne pare rău. Situația este consumată. Ce s-a întâmplat, s-a întâmplat în vacanță, este problema personală a doamnei, doar că ne-a stricat imaginea școlii.

Este în al doilea an la noi, are ore prin restrângerea de activitate de la altă școală", a spus Ciprian Oprițescu.

Acesta a declarat că este o situație jenantă printre cadrele didactice și că ei încearcă să construiască nu să dărâme.

Citeste si: Cauza morții unei asistente medicale, pusă sub semnul întrebării. Familia acuză medicii spitalului în care femeia a lucrat timp de 42 de ani că i-au pus un diagnostic greșit

,,E o situație jenantă și printre noi, cadrele didactice, pentru că astfel copiii, probabil și prin prisma evenimentelor, te pot privi altfel și încercăm să construim nu să dărâmăm. Dar sunt și lucruri imprevizibile în viață", a mai spus el.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si