Profesoara era căsătorită și avea copii. Heather Hare, în vârstă de 33 de ani, și-a primit sentința săptămâna trecută și urmează să execute 13 ani de închisoare, într-un caz federal de agresiune sexuală.

Citește și: Un fost luptător UFC a murit la 33 de ani, după un accident stupid. Iubita sa însărcinată e distrusă de durere

Decizia a fost luată la Curtea de Circuit din Saline County, a transmis NY Post

Profesoara Heather Hare a predat economia la liceul Bryant, unde l-a și cunoscut pe elevul care a ajuns să-i fie victimă.

Femeia i-a dat numărul ei de telefon și cei doi au comunicat intensiv pe Instagram și Snapchat. După aceea a început o aventură de mai multe luni.

Care au fost acuzațiile aduse împotriva profesoarei

Profesoara a apărut pentru prima dată în titlurile de presă în 2020, când a fost surprinsă la emisiunea „Good Morning America” de elevii săi, care și-au luat rămas bun după ce cursul ei a fost anulat în timpul pandemiei.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

"Heather Hare a început ședințe de consiliere individuală cu victima minoră, dându-i în cele din urmă numărul ei de telefon personal și comunicând cu elevul în primul rând prin Instagram și Snapchat”, a spus procuratura americană.

Profesoara a fost condamnată la 13 ani de închisoare.

Profesoara a fost condamnată la 13 ani de închisoare

[Sursa foto: Facebook]

"La un moment dat, profesoara Hare i-a spus elevului J.R. că visa să facă dragoste cu el”, a spus procurorul de caz.

Heather Hare s-a implicat în activități intime cu victima de aprox. 30 de ori pe parcursul anului școlar 2021-2022 în mai multe locații, inclusiv la casa ei, în mașină, în sala de clasă și în parcările liceului.

Hare și victima s-au implicat în activități interzise cu elevul inclusiv în timpul unei excursii școlare din aprilie 2022 la Washington, DC, în care era profesor însoțitor.

Profesoara care a fost arestată în aprilie 2023, a pledat vinovată în instanța federală la începutul acestui an pentru acuzațiile de constrângere a unui minor, corupție de minori și transportul unui minor cu intenția de a se angaja într-o activitate sexuală ilegală.

De asemenea, ea a pledat vinovată la Tribunalul Saline County pentru două acuzații de agresiune sexuală de gradul întâi, ambele legate de activitatea sexuală cu elevul de 17 ani de la liceul Bryant.

Heather Hare s-a implicat în activități intime

Heather Hare s-a implicat în activități intime cu elevul ei

[Sursa foto: Facebook]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si