Brazilianca Cibelly Ferreira a predat limba engleză în mai multe școli de-a lungul carierei sale, însă cea mai recentă experiență didactică a ei s-a terminat cu un scandal.

Citește și: Bunica tatuată pe 90% din corp a dezvăluit cum arăta înainte să cheltuie 40.000 euro pe transformarea-șoc

Profesoara preda la o școală de limbi străine din Brazilia, a raportat Milenio, iar șefilor ei nu le-a convenit ce au văzut pe TikTok.

Citește și: O faimoasă prințesă italiană a murit în condiții suspecte. De ce a căzut de la etajul unui hotel de lux

În încercarea de a-și motiva elevii să participe activ la activitățile didactice, Ferreira a început să danseze cu elevii ei în clasă.

@cibellyferreira_ Sábado também é dia né amores? #prof #cibellyferreira #professora ♬ som original- Cibelly Ferreira 👩‍🏫

Profesoara, explicație pentru dansuri: "Studenții sunt acum mai interesați de orele mele"

„Unul dintre elevii mei m-a invitat să dansez cu el, iar clasa sa bucurat foarte mult de acest tip de activitate. După aceea, și ceilalți elevi au început să pună întrebări și am profitat de interacțiunea și interesul elevilor pentru a-mi aplica orele cu mai multă calitate, pentru că studenții sunt mai interesați și mai entuziasmați”, a spus profesoara pentru publicația Milenio.

Citește și: A fost dată afară din supermarket pe motiv că este prea atrăgătoare

„Știu cât de dificil este pentru studenții mai tineri să-și concentreze atenția asupra predării versus rețelele sociale și tehnologie”, a spus Ferreira.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Profesoara Cibelly Ferreira  

Profesoara Cibelly Ferreira  

[Sursa foto: Milenio]

Profesoara Cibelly Ferreira  

Profesoara Cibelly Ferreira, dans cu elevii

[Sursa foto: Milenio]

Citește și: Un fotomodel Playboy a ieșit pe balcon în lenjerie intimă ca să testeze reacția vecinilor

„Pot profita de interesul lor și să-i aduc mai aproape de predare”, a explicat profesoara de limbi străine.

Ferreira a început să posteze videoclipuri cu interacțiunile ei în clasă, împreună cu videoclipuri cu ea după curs, pe rețelele de socializare, unde a adunat 9,7 milioane de urmăritori pe TikTok și 1,2 milioane de urmăritori pe Instagram.

De ce a fost concediată profesoara- imaginile XXX

În timp ce milioanelor de oameni pare să le placă conținutul produs de profesoară pe TikTok, alții au fost deranjați de ceea ce ei au considerat un comportament nepotrivit, motiv pentru care a fost concediată din postul ei didactic.

Conturile ei de TikTok și Instagram nu sunt, însă, singurele pagini de socializare pe care le întreține.

Nu este clar când au fost create conturile, dar împreună cu conturile ei obișnuite de socializare, Ferreira are mai multe pagini pe site-uri erotice, inclusiv OnlyFans și PornHub.

Profesoara are conturi și pe rețelele pentru adulți


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si