Profesoara Kristin MacDonald   a fost trimisă acasă pentru că ar fi "sexualizat" mediul școlar cu conținutul ei vulgar din mediul online.

Citește și: Incredibil! O profesoară a lipsit de la școală 20 de ani din cei 24 de ani de serviciu. Elevii se plângeau mereu de ea

Femeia de 35 de ani din Vancouver, Canada spune că depune o plângere pentru încetarea contractului ei.

Asistenta educațională de la Maple Ridge spune că se străduia să facă rost de bani și că a fost concediată din cauza celui de-al doilea loc de muncă- a postat conținut online, inclusiv pe OnlyFans.

Directorii școlii au acuzat-o pe Kristin MacDonald că a postat fotografii și videoclipuri "interzise minorilor" de aproximativ un an sub numele Ava James, pe site-uri dedicate adulților.

Citește și: Acuzații grave în Olt! Un tânăr de 26 de ani a fost reținut după ce a întreţinut relații sexuale cu o fată de 12 ani

Districtul școlar 43 din Port Coquitlam i-a ordonat în aprilie să-și închidă conținutul pentru adulți de pe rețelele sociale, inclusiv de pe OnlyFans, în aprilie sau riscă să fie concediată.

Kristin MacDonald 

Kristin MacDonald, prost plătită în postul de profesoară  

[Sursa foto: Instagram]

Profesoară concediată pentru contul online interzis minorilor

Pe 16 iunie, profesoara a fost trimisă acasă, deși lucra de 8 ani în școala respectivă. „Conduita dumneavoastră greșită în această chestiune este flagrantă”, au transmis oficialii școlii într-o scrisoare de reziliere care enumera șase motive pentru a o concedia.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Printre motivele implicate este postarea de materiale pe conturile publice de socializare care „implică sexualizarea mediului școlar”.

Citește și: Polițista nonconformistă de 28 de ani spune că va face "percheziții în bikini" la vară- FOTO

„În opinia angajatorului, fiecare dintre cele șase puncte de mai sus constituie în mod independent o încălcare fundamentală a obligațiilor dumneavoastră ca angajat și motiv de încetare a raportului de muncă”, se arată în scrisoarea școlii.

„Ca atare, angajarea dumneavoastră este încetată din motive întemeiate, cu efect imediat”.

Kristin MacDonald 

Kristin MacDonald, 35 de ani  

Profa iese la atac: "Pare foarte meschin"

Kirstin MacDonald a vorbit despre concediere pentru prima dată, într-un interviu acordat presei canadiene în această săptămână.

Ea a presupus că un videoclip de pe TikTok într-o ținută de școală are de-a face cu scrisoarea supărată a școlii.

„Ei cred eu defăimez sistemul educațional purtând această ținută”, a spus MacDonald pentru CBC. „Pentru mine este atât de exagerat. Pare foarte meschin”.

MacDonald susține acum că școala a folosit banii contribuabililor pentru a se abona la contul ei și a investiga cazul!

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Kristin susține: „Au recunoscut că au primit un cont de abonat OnlyFans. M-am simțit ca și cum ei mă lovesc spunând: „da, am văzut ce faci”.

Colegii de serviciu nu au susținut-o pe Kristin în alegerea sa de a avea al doilea job, unul nonconformist.

Ea le-a citit jurnaliștilor o listă de comentarii făcute de colegi într-o întâlnire de lucru. Toate comentariile au fost negative și s-au bazat pe opinia personală a fiecăruia. 

Kristin a spus: „Au făcut comentarii despre aspectul meu, despre faptul că nu aparțin școlii, că nu mă pot privi la fel din cauza a ceea ce fac etc”.

Dar Kristin se luptă să-și păstreze slujba de asistent didactic și a contactat sindicatul școlar pentru a o ajuta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si