Brianna Coppage a fost forțată să renunțe la slujba ei de profesoară de liceu după ce elevii au descoperit conținutul online postat de femeia de 28 de ani.

Citește și: Ea este profesoara de biologie care a ajuns la Psihiatrie după un scandal în cancelaria școlii din Bacău! Este acuzată de colegi că ar fi avut un comportament violent

Profesoara nu a dezarmat după ce și-a pierdut postul de la liceu și a continuat să lucreze ca model pe site-uri pentru adulți.

Femeia susține că „2023 a fost cel mai bun an” și așteaptă cu nerăbdare ce va aduce anul viitor după ce a câștigat peste 1 milion de dolari de când a renunțat la postul de profesoară.

Brianna Coppage a fost concediată în luna octombrie, după ce elevii ei de la liceul St Clair din Missouri, Statele Unite, i-au descoperit conținutul obscen postat pe internet.

Profesoara concediată în octombrie 2023: "A fost cel mai bun an din viața mea"

Ex-profesoara din Missouri a scris pe Twitter/X că „2023 a fost cel mai bun an” și că așteaptă cu nerăbdare ce va aduce anul viitor.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Ea s-a lăudat că a câștigat peste 1 milion de dolari de când a renunțat la postul de la catedră, potrivit Daily Star.

Mulți dintre fanii fideli ai tinerei s-au grăbit să posteze comentarii încurajatoare și să-i ofere urările de bine pentru anul viitor: „Abia aștept să văd câți bani vei face în 2024", a scris unul dintre ei.

Brianna Coppage, nemulțumită de salariul mic de la școală

Brianna Coppage a vorbit despre demisia ei în presa americană, spunând că noul job online i-a permis să câștige mai mult într-o lună decât a câștigat într-un an ca profesor.

Femeia de 28 de ani, care a predat ani de zile la St. Clair High School din Franklin County, lângă orașul St. Louis, a spus că salariul scăzut din slujba ei de profesor a fost motivul pentru care a început să posteze pe platforma pentru adulți.

„Missouri este unul dintre statele cu cele mai mici salarii pentru profesori”, a spus Coppage potrivit USA Today.

Profesoara de 28 de ani concediată

Profesoara de 28 de ani a fost concediată din cauza pozelor compromițătoare 

„Cartierul pentru care lucram este, de asemenea, unul dintre districtele cel mai slab plătite din stat. Vremurile sunt grele, nu mă descurcam cu banii", a explicat femeia.

Coppage s-a justificat spuând că pozele indecente o ajută să câștige mai mult într-o lună decât salariul ei anual de la școală, de 42.000 de dolari. 

Profesoara de 28 de ani concediată din cauza pozelor compromițătoare

Profesoara de 28 de ani a fost concediată din cauza pozelor compromițătoare 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si