Povestea de dragoste dintre profesoara Mary Kay Letourneau si elevul Vili Fualaau pare desprinsa dintr-un film. Relatia dintre cei doi a inceput pe cand Mary avea 34 de ani si era profesoara lui Vili, care avea pe atunci 12 ani.

Relatia dintre cei doi a iesit la iveala dupa ce sotul lui Mary a gasit o scrisoare pe care Vili i-o trimisese profesoarei.

El a chemat imediat politia care a arestat-o pe femeia de 34 de ani.

Aceasta a fost acuzata ca a abuzat un minor si a fost condamnata la la 6 ani de inchisoare. Doar ca, in momentul pronuntarii sentintei, Mary era insarcinata cu elevul sau.
Dupa trei luni de inchisoare, femeia a fost eliberata pe cautiune si a nascut o fetita.

Dupa nasterea copilului, profesoara nu a respectat ordinul prin care i se interzicea sa se apropie de elev, iar cei doi au inceput sa se intalneasca din nou pe ascuns.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Mary a ramas din nou insarcinata cu Vili, iar femeia fost arestata din nou. Profesoara a nascut cel de-al saselea copil, o fetita, in inchisoare.
In tot acest timp, elevul si-a asteptat iubita. In 2005, dupa ce a fost eliberata din inchisoare, Mary si Villi, care nu mai era minor, s-au casatorit.

Pana acum o luna, cei doi au format un cuplu blamat de unii, admirat de altii.

Pareau exeplul perfect ca dragostea poate invinge prejudecatile morale ale societatii. Din pacate, in ultima vreme, intre cei doi au aparut o serie de probleme si neintelegeri peste care cei doi soti nu au mai putut sa treaca, iar la inceput acestei luni Mary si Vili au divortat dupa 12 ani de relatie.

Ei vor incerca sa pastreze o relatie amicala de dragul celor doua fiice pe care le au impreuna, scrie news.com.au. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si