O profesoară de științe concediată pentru că a făcut videoclipuri cu conținut XXX la școală spune că acum este mult mai relaxată decât era la catedră: câștigă mai mulți bani pe internet și face „mai mult sex”.

Citește și: Nicola avea cheile de la Mercedes în buzunar când a dispărut fără urmă. Detaliul care ar putea rezolva "dispariția secolului"

Samantha Peer, care poartă și "numele de scenă" Khloe Karter, a făcut titluri în presa de scandal după ce școala la care preda a aflat de videoclipurile pentru adulți din

sala de clasă.

Citește și: Anamaria Prodan, apariție lângă noul său iubit. Cine este misteriosul bărbat

Samantha Peer preda științele naturale la Thunderbolt Middle School din Arizona, SUA, dar cariera ei s-a încheiat abrupt după un scandal larg mediatizat.

Samantha Peer

Samantha Peer

[Sursa foto: Instagram]

Profesoara de științe recunoaște că a greșit, dar acuză părinții de bullying

Samantha Peer a renunțat la certificatul de predare după ce a făcut două videoclipuri compromițătoare în sala de clasă unde a predat și unde i se interzice acum să predea timp de cinci ani.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Fosta profesoară a povestit pentru Daily Star: „Un membru al comunității a raportat clipurile mele la poliție și a spus că am fotografii cu mine în clasă; poliția l-a direcționat pe reclamant către școală pentru că eu nu încălcasem nicio lege.

Citește și: Luptătoarea MMA care locuiește cu părinții se dezbracă pentru bani ca să-și plătească antrenamentele. Românca Alice Ardelean, vedetă în Anglia

„Superintendentul mi-a spus că, dacă demisionez înainte de ședință, reclamațiile nu vor fi făcute publice, așa că am ales să demisionez pentru că îmi era rușine de mine și știam că merit acele consecințe. Niciodată nu am învinuit școala pentru acțiunile mele și nici nu am spus că rezilierea contractului a fost ceva nedrept”, a explicat femeia. 

Samantha Peer, o nouă meserie

Samantha Peer, o nouă meserie

[Sursa foto: Instagram]

Salariile mici din educație au împins-o spre industria pentru adulți

Samantha, care acum postează în mod regulat despre experiența ei online, a explicat cum a început să facă videoclipuri cu rating X pentru bani, după ce a primit o reducere de salariu de aproximativ 20.000 de lire sterline pe an și a considerat că este „imposibil să trăiască cu acest salariu”.

Citește și: Modelul Playboy și-a scăpat mașina Ferrari în piscină. "Știu să conduc"- VIDEO

Fosta profesoară- forțată să demisioneze după ce filmările interzise au fost deconspirate- și-a îndreptat atenția către crearea de conținut mai puțin plictisitor și pare să se distreze în noua ei viață.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Khloe Karter (@khloetheaccountant)

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Ea a povestit că a fost educată într-o școală în care se preda educația sexuală conservatoare, concentrată pe abstinență, așa că a crezut "de la o vârstă fragedă că a te bucura de sex este un lucru rău”.

„Inițial am ales OnlyFans pentru că nu puteam să stau mult timp departe de propriii mei copii, a fost ceva ușor de făcut pe telefon și a necesitat timp minim, deoarece o făceam doar pentru a ne susține veniturile”, a mai spus ea.

Profesoara Samantha Peer, o nouă meserie

[Sursa foto: Instagram]

profesoara Samantha Peer

Samantha Peer, alături de soțul ei

[Sursa foto: Instagram]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si