Close sidebar
Close sidebar

Profesoara romanca, ucisa cu ciocanul in Londra

O crima produsa in urma cu o saptamana la Londra a ingrozit diaspora din Regatul Unit. Florina Pastina, o profesoara romanca ucisa in propria casa situata in sudul Londrei, a fost lovita cu bestialitate cu ciocanul in cap. Un barbat in varsta de 34 de ani a fost arestat sub acuzatia ca a ucis-o pe Florina (36 de ani) cu mai multe lovituri de ciocan.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Florina Pastina a fost implicata intr-un incident extrem de sangeros miercurea trecuta, la ora 7:00 dimineata, in casa ei din Croydon, sudul Londrei. Echipajul de politie a gasit in casa trei persoane ranite, Florina fiind transportata la spital in stare critica. Din pacate profesoara de origine romana nu a reusit sa depaseasca momentele critice si a a murit cateva zile mai tarziu, in spital.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Prietena Florinei este devastata de moartea ei si a adus un omagiu. Potrivit Ionelei Novac, Florina iubea pisicilesi era o pasionata de cinematografie. Ea a povestit pentru Standard.co.uk ca Florina Pastina, pe care o stia de sapte ani, a ajutat-o la nasterea fiului ei, anul trecut.

Circumstantele producerii acestei tragedii sunt inca invaluite in mister. Politia nu a facut public niciun alt nume, doar al persoanei decedate.

De asemenea, a facut nenumarate apeluri catre vecini sau prieteni sa ofere detalii suplimentare, in cazul in care detin vreo informatie cu privire la incident.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI