Kayla Lemieux a creat dezbateri aprinse în rândul părinților, prin aspectul ei fizic, care au culminat, în primăvară, cu suspendarea din funcție a cadrului didactic.

Citește și: VIDEO. Un copil răpit în urmă cu 42 de ani și-a reîntâlnit mama. "Am fost sufocat"

Acum profesoara transgender, pe care jurnaliștii canadieni au fotografiat-o și în haine de bărbat, a reușit să se angajeze la o altă școală din aceeași regiune.

Citește și: Momente emoționante în familie! O femeie cu cancer terminal și-a lăsat copii să-i radă părul. „M-au făcut să mă simt frumoasă”

Școala gimnazială Nora Frances Henderson din Ontario a angajat-o pe Kayla Lemieux după ce școala ei anterioară a pus-o pe liber din cauza protezei de sâni Z-cup, potrivit Daily Mail.

Kayla Lemieux

Kayla Lemieux

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Kayla Lemieux

Kayla Lemieux, din nou la catedra

Într-o notă oficială a instituției de învățământ, părinții au fost avertizați că școala ar putea fi supusă în curând la „proteste” și „perturbari”.

Kayla Lemieux- care a fost retrasă de la predare în luna aprilie- insistă că sânii sunt naturali, dar a fost fotografiată fără ei când nu era în clasă.

Profesoara, fotografiată în haine de bărbat 

Kayla Lemieux, profesoară de arte industriale la Liceul Oakville Trafalgar din Ontario, a fost fotografiată de paparazzii unui ziar local în afara școlii, îmbrăcat ca bărbat și fără sânii falși.

Profesoara susține că nu era ea în fotografie și că sânii  ei sunt reali.

Lemieux a spus că suferă de  o afecțiune rară numită Gigantomastia  și că s-a născut „Intersex”, mai degrabă decât să fie transgender.

Potrivit Institutelor Naționale de Sănătate, Gigantomastia este o „afecțiune rară caracterizată prin creșterea excesivă a sânilor”.

Citește și:  Un fan MMA și-a folosit prietena pe post de sac de box în timpul unei relații de 8 luni, înainte de a o ucide/ Judecătorul: ”Singura pedeapsă pe care o pot impune este închisoarea pe viață”

În urma fotografiilor publicate, o purtătoare de cuvânt a consiliului școlar al districtului Halton din Ontario a declarat pentru The Toronto Sun: „Deși a fost suspendată momentan de la cursuri, profesoara rămâne angajata școlii până la clarificarea situației”.

Controversele din jurul profesorului cu aspect șocant au început anul trecut, când a apărut predând cursurile cu o perucă ciudată, iar aspectul uriaș al sânilor a speriat pe toată lumea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si