Profesorul Michael Flynn, în vârstă de 52 de ani, ar fi încălcat politica școlii privind rețelele de socializare, postând online informații despre incidentele care au implicat un grup de tineri la casa sa.

Citește și: O profesoară și-a lăsat toată averea unui bărbat. Bărbatul îi fusese elev în urmă cu 50 de ani

Pe 23 mai, un grup de tineri ar fi încercat să fure o bicicletă din grădina din față a casei sale din localitatea Gillingham, Kent.

Citește și: Mămica de 21 de ani care își dă băiețelul de 7 săptămâni cu fond de ten a stârnit furie pe internet

Soția sa, Angela, un fost ofițer de poliție, spune că le-a cerut tinerilor să plece însă unul dintre ei a amenințat-o că o va înjunghia și că va aduce oameni care o vor viola și îi va ucide familia.

Citește și: VIDEO. "Profesoara anului" a fost arestată pentru relații amoroase cu un elev de 16 ani

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Profesorul de 52 de ani a fost concediat după apelul de pe Facebook adresat părinților acelor tineri care i-au atacat casa și i-au amenințat soția.

Cum se apără profesorul după concedierea nedreaptă

Golanii i-au amenințat familia că vor reveni și o vor ucide pe soția profesorului și vor viola pe fiica vitregă a acestuia, imobilizată în scaunul cu rotile.

Michael Flynn susține că a fost concediat de la școala primară Twydall din cauza postării în care îi acuza pe tinerii agresori.

Profesorul de 52 de ani a fost concediat după apelul de pe Facebook

Profesorul de 52 de ani a fost concediat după apelul de pe Facebook

Școala spune că s-a despărțit de domnul Flynn din cauza grijilor privind starea sa de sănătate.

Profesorul se apără, spunând că a făcut postarea pentru a-i încuraja pe părinții băieților să ia legătura cu el. Acum, Flynn susține că a fost concediat din cauza postării sale online, dar fostul său angajator, școala primară Twydall din Gillingham, invocă un alt motiv al despărțirii de profesor.

Profesorul, pe Facebook: "Voi rezolva asta în stilul meu"

Profesorul a fost acuzat de agresivitate în mesajul postat pe rețelele sociale. Ce a scris el pe Facebook:

„Patru copii au încercat să fure o bicicletă din grădina mea din față. Când au fost provocați, au fost agresivi verbal și au amenințat-o pe soția mea. A urmat o urmărire, un copil și-a pierdut pantofii în conflict. Dacă acesta este fiul dvs., poate doriți să mă contactați înainte de a contacta poliția. Twydall este un loc mic și îl voi găsi mai devreme sau mai târziu".

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Așadar, dacă vor să rezolve asta cu calm, le sugerez părinților să-mi transmită mesajul sau o voi rezolva în stilul meu” Cu toate acestea, a doua zi, același grup s-a întors la proprietatea Westerham Close cu o piatră mare și părea gata să o lanseze la o fereastră înainte ca domnul Flynn să se uite afară și tinerii să o ia la fugă.

El susține că a fost concediat a doua zi din cauza postării de pe Facebook – punându-și în pericol cariera de cadru didactic de 22 de ani și forțându-l să caute un loc de muncă temporar pentru a-și întreține fiica vitregă cu handicap.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si