Robert este fratele celebrei avocate Elodia Ghinescu, dispărută în 2007 și declarată moartă în 2011, când soțul ei, Cristian Cioacă, a fost condamnat pentru crimă. Într-un caz dezbătut ani de zile de opinia publică, polițistul Cristian Cioacă a fost condamnat definitiv la 15 ani și 8 luni de închisoare pentru uciderea soției, avocata Elodia Ghinescu. În noiembrie 2011, chiar și în lipsa cadavrului Elodiei, de negăsit, avocata a fost declarată oficial moartă, pentru ca procesul lui Cioacă să poată merge mai departe.

Citeste si: Adevărul despre Elodia Ghinescu. Cum a fost ucisă avocata de către Cristian Cioacă

Zilele trecute, Robert Ghinescu, fratele Elodiei, a împlinit 48 de ani, fiind sărbătorit în familie și felicitat de prieteni. Absolvent de Teologie și profesor de religie la un liceu din Zărnești, Robert a avut probleme serioase cu legea acum câțiva ani, cînd a fost condamnat la închisoare cu suspendare pentru  "refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice".

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

După ce au renovat casa în care a copilărit și Elodia, amplasată în comuna Cândești (județul Argeș), Robert Ghinescu a deschis acolo o pensiune, de care acum se ocupă personal. Afacerea a mers mai greu la început, dar în ultimul timp turiștii au început să se înmulțească în zonă, mai ales că arealul este unul superb, în mijlocul naturii, iar drumurile din sat au fost de curând asfaltate. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si