Inedit ce spune fostul profesor de matematică despre Bianca Comănici de la „Puterea Dragostei”. Bărbatul a postat o poză pe contul său oficial de Facebook în care apare alături de Bianca Comănici. El a scris „Revedere cu fosta mea elevă Bianca! Ea e vedetă acum!”. Fanii au reacționat imediat.

Inedit ce spune fostul profesor de matematică despre Bianca Comănici de la „Puterea Dragostei”

Malache Cătălin-Cezar a pus poza cu fosta sa elevă, Bianca de la „Puterea Dragostei” în mediul online, iar reacțiile nu au întârziat să apară. „Ce mare vedetă a ajuns Bianca. O să-ți ridice o statuie în Tecuci pentru filme xxx!” a transmis una dintre fanele emisiunii „Puterea Dragostei”.

profesor matematică bianca de la puterea dragostei

Citeste si: Acum s-a aflat adevărul! Cine este, de fapt, Mariana Darilenco de la Puterea Dragostei

Citeste si: Lacrimi în familia Biancăi de la „Puterea Dragostei”. Cum a fost găsită mama concurentei

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Bianca de la „Puterea Dragostei”, decizie de ultima oră după câștigarea marelui premiu

„Vedeta României!” a adăugat un fan al emisiunii. Părerile sunt împărțite, astfel că o fană a emisiunii de la Kanal D a zis: „Ce răi sunteți! Păi să deveniți și voi ca ea. Să băgați în buzunar banii pe care i-a câștigat ea.

De ce atâta răutate în voi? Vulpița și Viorel cum sunt...au avut puțin noroc și sunt vedete și ei. De asta nu ne mai suportă Dumnezeu, pentru unii ca voi!”.

profesor matematică bianca de la puterea dragostei

Bianca Comănici s-a mutat în București

profesor matematică bianca de la puterea dragostei

Citeste si: ȘOC TOTAL! Bianca de la Puterea Dragostei și Livian s-au despărțit?! Ce se întâmplă în aceste momente între ei! Fanii lor nu mai înțeleg nimic

În prezent, Bianca de la „Puterea Dragostei” locuiește în București cu chirie. Livian Pop nu își lasă iubita la greu, așa că tânărul vine și stă cu zilele la focoasa brunetă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si