Un profesor de 59 de ani și o educatoare de 52 de ani au fost arestați pentru 30 de zile pentru agresiuni sexuale asupra unor elevi și preșcolari, în Suceava.

Cei doi au fost reținuți pentru 30 de zile

”Au fost continuate cercetările în cauza din data de 12 ianuarie a.c., când o elevă, de 14 ani, ar fi fost victima unor avansuri cu tentă sexuală şi a unui comportament indecent şi provocator, din partea unui bărbat, de 59 de ani. După

continuarea cercetărilor, poliţiştii au dispus reţinerea bărbatului, pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentat instanţei competente, care a dispus arestarea, pentru 30 de zile”, a transmis IGPR.  

Printre elevele profesorului de biologie se află şi această fată de 14 ani. Profesorul i-a făcut avansuri, apoi a abordat-o în curtea unităţii de învăţământ pentru a o determina să întreţină cu el relaţii sexuale, potrivit news.ro.

Fata l-a înregistrat cu telefonul mobil, iar mama acesteia a făcut plângerea.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: Marian Vanghelie, lăsat în libertate sub control judiciar pentru 60 de zile

În al doilea dosar este implicată o educatoareâ

”La data de 6 decembrie 2021, o femeie a sesizat faptul că autoturismul, proprietate, parcat în faţa blocului, a fost incendiat. În ziua de 17 decembrie 2021, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată şi reţinută, pentru 24 de ore, iar, ulterior, arestată. Însă,

din cercetările efectuate, s-a stabilit faptul că bărbatul, care ar fi incendiat maşina, este tatăl a două fetiţe minore şi ar fi recurs la acest gest de răzbunare, ca urmare a unor acte de viol şi agresiune sexuală din partea femeii asupra fiicelor sale”, a precizat IGPR.  

”În urma probatoriului administrat şi a două percheziţii efectuate în ziua de 14 ianuarie a.c., în localităţile Suceava şi Bosanci, s-a dispus reţinerea femeii, pentru 24 de ore. Ulterior, femeia a fost arestată, pentru 30 de zile”, au mai precizat poliţiştii.  

În acest caz este vorba de două copile, una de patru ani şi cealaltă de şase ani, iar educatoarea le-ar fi introdus degetul în zona vaginală celor două copile. Faptele s-au petrecut la grădiniță.

Oamenii legii au mai identificat un caz asemănător, al unei fetiţe de şase ani, abuzată sexual de aceeaşi educatoare.  

Victimele ar fi fost supuse acestor agresiuni de mai multe ori.

Citeste si: Ce fapte eroice îi sunt atribuite Ecaterinei Teodoroiu. Au trecut 128 de ani de la nașterea „Eroinei de la Jiu”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si