Close sidebar
Close sidebar

Un profesor român, care a fost închis opt ani, s-a întors acasă de sărbători: „E cea mai fericită zi din viața mea”

Povestea profesorului român care a fost închis opt ani în China. Bărbatul a fost eliberat de Paște și este extrem de fericit.

Georgiana Balaban,

Marius Balo a fost arestat în China pentru opt ani.

[Sursa foto: Presa străină]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Românul a fost închis  vreme de opt ani, însă a revenit acasă chiar de sărbători. Drumul până acasă a durat trei zile, însă Marius Balo a declarat că este cea mai fericită zi din viața lui. Omul a stat într-o închisoare din China pentru o fraudă de 80 de dolari.

Citeste si: VIDEO- Un tânăr arestat preventiv pentru furt a evadat din secția de poliție. A sărit pe geam, deși avea mâinile încătușate

Cu ani în urmă, Marius a primit opt ani de închisoare pentru o fraudă de 80 de dolari. El a ajuns în România, după un drum de trei zile și opt ani departe de toți cei dragi, chiar în pragul sărbătorilor.

Povestea plină de emoție a unui profesor român

Bărbatul a declarat că a visat mult acest moment. Acest lucru îl pregătea psihic și acum i se pare ireal că este liber din nou.

„Doar prin prisma faptului că am visat atât de mult la acest moment, îl tot pregăteam psihic, zile şi săptămâni si luni şi în sfarsit, în acest moment în care reuşesc să-l traiesc, situatia este ireală.

Poate şi din cauza faptului că de trei zile nu am reuşit să închid ochii, mă simt ca şi cum...Mi-e greu să exprim în cuvinte, sunt asa de fericit.”

Citeste si: Criss, dezvăluiri surprinzătoare despre sentimentele ei față de Antoni: „Aș simți să mă apropii de el din nou”. Cum reacționează Moldo: „Am fost luat de fraier”- kanald.ro

Citeste si: Fiica lui Ioan Crișan, reținută pentru omor calificat! Cât a plătit pentru atentatul cu bombă?!- wowbiz.ro

Citeste si: Un tânăr a ajuns la Spitalul „Bagdasar Arseni” complet paralizat din cauza unui virus misterios- antena3.ro

Marius spune că privind acest moment la cei 8 ani care au trecut, își dă seama că așa au trebuit să se întâmple lucrurile și că nu simte niciun fel de strângere de inimă sau de amărăciune, dar consideră că a fost foarte greu.

Citeste si: Trei dosare penale și peste 2.400 metri cubi de lemne confiscate de Garda Forestieră Cluj

„Privind în acest moment la cei 8 ani care au trecut, îmi dau seama că aşa au trebuit să se întâmple lucrurile. Nu simt niciun fel de stângere de inimă sau de amărăciune. A fost greu, într-adevăr. Am trecut prin momente extrem de delicate", a mărturisit Marius Balo.

Eugen Iordănescu a fost avocatul românului și a mărturisit că un profesor antreprenor din Cluj, în vârstă de 38 de ani, a fost închis în condiții inumane și supus unor tratamente degradante.

Citeste si: „Norocul” din bancomat a devenit furt

Citeste si: Anunț important pentru elevele și studentele din țară! Noi tichete sociale de la Guvern- kfetele.ro

Citeste si: Cine este și cu ce se ocupă Diana, fiica Deliei Budeanu. Detalii neștiute despre primul copil al regretatei crainice TV- radioimpuls.ro

Citeste si: Un tânăr a ajuns la Spitalul „Bagdasar Arseni” complet paralizat din cauza unui virus misterios- antena3.ro

„De mai bine de 5 ani, un profesor şi antreprenor din Cluj, Marius Balo, în vârstă de 38 de ani, este închis în condiţii inumane şi supus unor tratamente degradante într-o închisoare de maximă siguranţă din China. Statul român, prin MAE, Ministerul Justiţiei, Preşedinţia României, ignoră suferinţele acestuia şi refuză să răspundă cererilor acestuia, familiei sale şi avocaţilor. Între timp, cetăţeanul român este forţat să lucreze 12 ore pe zi doar pentru a-şi câştiga dreptul la cele două linguri de orez distribuite zilnic ca hrană în închisoare. Marius Balo a fost arestat în 28 martie 2014 pentru o presupusă infracţiune de fraudă contractuală şi condamnat la 8 ani de închisoare pentru un prejudiciu de 80 de dolari”, a spus, în 2019, Eugen Iordăchescu.

Citeste si: „E ceva penal” Oana Roman a răbufnit pe internet! Ce i-a anunțat vedeta pe fanii de pe rețelele de socializare

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI