Cu siguranţă toată lumea a auzit de Nostradamus. Un personaj medieval renumit pentru capacitatea de a ghici, prin metode ştiinţitice, evenimente dintr-un viitor îndepărtat. Profeţiile lui Nostradamus, scrise acum aproximativ 500 de ani, fac şi astăzi înconjurul lumii, iar francezul este unul dintre cei mai de seamă reprezentanţi ai ocultismului. Dincolo de astrologie şi profeţiile despre viitor, Nostradamus a avut o viaţă aventuroasă, marcată de călătorii îndelungate, experienţe extrasenzoriale, fuga de Inchiziţie, dar şi de o carieră medicală excepţională, dar pe nedrept puţin amintită.

Citeste si: Scrisoarea emoționantă a unei femei, adresată soțului ei, șofer de camion: „Dar pentru tine cum o fi noaptea? In cabina mica si intunecata… singur…”

Citeste si: Scandal după ce Liviu Dragnea a primit o zi de libertate. Procurorul general: „S-a încălcat un regulament”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Nostradamus a prevăzut că, în mai puțin de un deceniu, România se va îmbogăți. Conform unor predicții mai pozitive, unele țări vor atinge bogăția supremă până în 2028. Iar vestea cea mai bună: România se numără printre ele.

Unii oameni vor fi mai bogați material, în timp ce alții vor avea parte de împlinire sufletească sau de noroc care îi va urma la fiecare pas.

Citeste si: Patruzeci şi unul de migranţi, descopriţi în viaţă într-un camion frigorific în nordul Greciei

La nivel global, Nostradamus a prezis o creștere alarmantă a nivelului apelor, un război uriaș între SUA și China sau faptul că Anglia va avea un nou rege.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si