Din nefericire, una dintre profetiile acestuia, este la un pas sa se intample. In cateva dintre catrenele pe care le-a scris, Nostradamus a vorbit despre evenimentele social-politice din Europa si mai ales la atentatele care au avut loc in ultima perioada pe teritoriul Frantei.

"Razboiul va incepe in Franta si se va extinde in toata Europa. Pana in anul 2025 intregul continent va fi macinat de conflicte, dar apoi vor urma ani intregi de pace", a scris Michel de Nostradamus in urma cu sute de ani.


In ultima perioada, Franta a fost lovita de mai multe atentate, primul fiind cel din Paris, din noiembrie 2015 si culminand cu cel de la Nisa care a avut loc de ziua Frantei, pe 14 iulie 2016.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: A renunțat la viața din SUA și și-a cumpărat o insulă în Finlanda cu banii de-o garsonieră confort redus în România- antena3.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si